Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaska1979

szukam przyjaciólki

Polecane posty

mam 30 latek jestem z wlkp zukam przyjaciólki mam duzo problemów a nie mam z kim pogadac

Gość Wiśniowa
Myślę,że z każdym człowiekiem można porozmawiać o problemach:) Poważne Twoje problemy?

Gość Wiśniowa
Jestem od Ciebie trochę młodsza,ale jeśli chcesz mi opowiedzieć o problemach,lubię słuchać;)❤️

Gość Wiśniowa
Naprawdę nie masz przyjaciół?A masz partnera?

Gość Wiśniowa
masz dobry kontakt z rodzicami,rodzeństwem?Może oni w jakiś sposób będą mogli Ci pomóc?

wejdz na zakładke slub i wesela temat co robic przeczytaj o zobaczysz mam meza ale ze znajomymi wstyd mowic o takich problemach

Gość kaskadka
ja z checia z toba pogadam. mam 27 lat, tez z wlkp ale obecnie za granica. Jesli odpowiada ci taka znajomosc to pisz

problem polega na konflikcie mojego meza z moimi rodzicami on ich poprostu nie nawidzi nie che jezdzic do nich powiedział mi to wczoraj i jak ja mam powiedziec o tym moim rodzicom i siostrze od 5 lat tak jest do tej pory sporadycznie jezdził najlepiej dla niego byłoby zeby ich nie było

Gość kaskadka
czemu?jakis powod?

powod poprostu ja pochodze z przecietnej rodziny maz z dosc zamoznej a dokładnie dorobkiewiczów a moi rodzice nigdy mi nic nie dali jedynie stowka na imienimy raz w roku a tak poprostu mnie olewaja

ale o co chodzi dokladnie, o zwykla niechec z jego strony, czy moze o jakis powazniejszy konflikt, typu kłotnie, awantury?

poprostu brak zainteresowania z ich strony mna i to go boli ze oni tylko potrafia sie doputywac a nie pomagac tak prawde mowiac moze i ma troche racji

no cóz... ale ten brak zainteresowania to dotyczy tylko pieniedzy z tego co piszesz tak? samam napisałas ze Twój maz jest z rodiny bogatrszej od Cibie, wiec skoro Twoi rodzice zwyvzajnie pieniedzy nie maja.. chyba ze nie chodzi tylko o kwestie finansowe?

niewiem naprawde co mam robic kocham go ale zastanawiam sie czasami czy nie odejsc od niego przez ta nie nawisc, z drugiej strony zal mi jest moich rodzicow ja bede jezdziła mmo wszystko moze z czasem delikatnie sie wszystko uspokoi gorzej jak on w koncu kiedys powie wybiraj i co wtedy mam usunac rodziców z mojego zycia siostre nie chce tego

Gość i co dalej agaska1979
j.w