Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kurier24 Kraków

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Dla tych co chcą skorzystać z ich usług, STANOWCZO ODRADZAM! Przesyłkę wysłałam za pobraniem w dniu 2 lipca, odbiorca otrzymał przesyłkę dnia następnego oraz kurier otrzymał zapłatę za przesyłkę którą miałam otrzymać na konto do 7 dni. Taką informację otrzymałam od kuriera. Po 7 dniach zadzwoniłam do firmy i Pan "uświadomił mnie" że zgodnie z regulaminem mają 14 dni roboczych!! Żeby przelać moje własne pieniądze na moje konto! Przeczytałam regulamin wzdłuż i wszerz i takiego zapisku nie ma! Dziś mija 14 dni roboczych od dnia wysłania przesyłki a pieniędzy nie otrzymałam!!! Dodam że jest to kwota ponad 1000 zł!! I co wy na to?? Żeby nie było wątpliwości o jaką firmę chodzi podaję link http://www.kurier24.pl/

Gość panic
dzięki za informację..będę pamiętać, żeby z ich usług nie korzystać, ogólnie teraz to ciężko znaleźć dobrego kuriera..bywa, że paczki w ogóle nie dochodzą, a jak już dochodzą to w stanie pozostawiającym dużo do życzenia..jak narazie tylko firma AIN u mnie się sprawdziła..zawsze wszystko jest na czas i to za mniejszą kwotę niż w innych firmach..także faktycznie trzeba dokładnie sprawdzać, komu powierza się swoje rzeczy