Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sususalka

KATAR,GORĄCZKA, MARUDZENIE, OSPALOSC, NIECHEC DO JEDZENIA.

Polecane posty

Gość sususalka

Witajcie! Mam pewien problem i nie zabardzo wiem co robic... Wczoraj przed spacerem moj 14mc synek mial ciepla glowke ale nie bardzo, wiec wyszlismy na spacer czul sie bardzo dobrze, po powrocie dostal goraczki 38,5 dalam mu paracetamol, obnizylo, ale byl bardzo rozdrawzniony, i trudno bylo mu sapc, goraczka oczywiscie powrocila, wiec kolejna dawka paracetamolu, a po 1,5godzinie gdy paracetamol nie zbil goraczki dostal ibubrofen. Troszke znizylo, w sumie nie spalam cala noc, bo bardzo sie zle czul, wiercil , plakal, i na zmiane, wiec robilam mu dodatkowo oklady i poilam, bo apetytu nie ma wogole. Dzis to samo tyle ze goraczka jest nizsza, ma katar wodnisty, i w sumie czuje sie zle widac golym okiem. Myslalam o jakiejs 3 dniowce, ale ten katar??? Pozatym bardzo sie slini, zeby??? ma ich juz okolo 10 wiec czy to mozliwe, do lekarza zamierzam wybrac sie jutro. Bo sie poprostu obawiam stosowac cos na wlasna reke, choc przypuszczam ze znowu dostanie to co ostatnio, wapno, witaminka c, oczyszczanie noska, i tyle. Kaszlu jako tako nie pokasluje jednorazowo ale too juz bardzo dlugo, od jakis 2 mc, tak 1-2 razy dziennie, zaden mokry kaszel, poprostu tylko takie pokaslywanie. Nic mu ostatnio nie dolegalo. Moze ktoras z was miala podobnie, bo bardzo sie denerwuje. Ostatnim razem jak mial podobne objawy, wizyta u lekarza nie byla potrzebna gdyz przeszlo mu samo.

Gość sususalka
dochodzi suchy kaszel, wogóle niechce mi jesc :(

Gość o jakich
jutro raniutko prędko do lekarza.