Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetology

najlepsze waszym zdaniem kosmetyki jakie mozna kupić w Londynie?

Polecane posty

Gość kosmetology

Gość kosmetology
ostatnio wyprobowałam sypkie cienie do powiek ...Barry M.. polecam 4.50 f koszt super polecam

Gość kijowo owo
3 step set z Clinique - ale to mozna dostac wszedzie, w Londynie, w Warszawie...

Gość gagagahjajancuc
clinique-niezawodne jak dla mnie, szczegolnie kosmetyki kolorowe i fluid, do pielegnacji lubie serie Sanctuary Spa z bootsa, revlon ma rowniez dobre cienie do powiek. Ale przeciez takie kosmetyki ne tylko w Londynie mozna kupic, ale w calej UK :)

Gość krucafuks
Barry M, dobra jakosc, cena przyzwoita Aussie 3 min Miracle maska olej kokosowy(w spozywczaku)dobra odzywka na wlosy

Gość masz ogromne sutki
ja lubie cienie z NO7. chociaz 7 funtow za nie to za duzo,ale jak sie kupi za 5 czy 10 funtow w boots to dostaje sie na nie kupon na 5 funto,wiec wtedy kosztuja tylko 2 funty...

Gość kosmetology
wlasnie a mam pytanie do tej firmy ...sanctuary ...czy kremy i maski z tej serii nadaja sie do kazdego typu cery?

Gość firma Gosh cieniepomadki
baza pod makijaż dla mnie rewelacja teraz jest promocja kupujesz 3 placisz za 2 ;)) super

nie znacie sie :O wiadomo, ze BENEFIT ! Swietne tusze do rzes - bad gal rozswietlajace pudry w kamieniu / roze - dla mnie super dandelion znakomite kremy wyrownujace koloryt twarzy ale nie kazdego na nie stac, albo po prostu nie kazdy lubi takie drogie kosmetyki kupowac ...... 💤

Gość i love Mac is the best

Gość samoopalacz w piance St.Tropez
miala z was ktoraś ten samoopalacz kosztuje ok.20 funciakow podobno znakomity?;))

Gość zgadzacie się ze mną
i to mi się podoba najardziej w Anglii,że tutaj wchodząc do drogerii możemy zaoszczędzić kupe kasy takie fajne promocje robią na kosmetyki nic tylko co tydzień kupuję i spardzam nowinki,w Polsce się z tym nie spotkałam ;/niestety