Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestembeznadziejna

Sms chłopaka, wytłumaczcie

Polecane posty

Gość jestembeznadziejna

spytał mi się czy na kawalerski kolegi ma zabrac wodke , na to ja ze chyba nie bo jak w klubie to nie,i napisąlam że kolega mi powiedział że striptiz na wieczorze kawalerskim juz nie jest modny a ten mi odpisał "nie bedzie striptizu ?:( " i co ja mam się złościć i napisać że striptiz jest do remizy(bo tak uwazam) a nie w wa-wie i ze moge mu załatwic striptiz ale juz sie z nim nie spotkam zeby sie niczym nie zarazić?! doradźcie proszę

Gość musztarda
Koniecznie napisz, że już się nie spotkasz, żeby się nie zarazić. Koniecznie.

Gość jestembeznadziejna
eh no nie o to chodzi chciałabym się odgryźć i tyle

Gość jakis glupek

Gość jestembeznadziejna
? jasniej proszę

Gość miej teochce luzu...
napisz mu ze striptiz bedzie jak wpadnie do ciebie noca:D tylko dla niego!

Napisz mu ze jak chce striptizu to o Tobie moze zapomniec bo syfa pomiedzy nogami nie chcesz nosic :P

Gość jestembeznadziejna
a może nie tak żeby pomyślał że mam focha czy zła jestem ale żeby się odgryźć? No nie wiem co byście zrobiły?

Gość sratatatatatatatatatatatatata
napisz mu ze ty na panienski sobie zamowisz z kolezankami po dwoch murzynow na glowe z wielkimi palami i zobaczysz co ci odpowie na to...to zwykla kurwa,pies i nic wiecej,kurwiarz...uciekaj jak najdalej od tego scierwa Kochana... Przyjaciel mojego chlopaka gdy bral slub spotkal sie z nami i z innymi kolezankami i kolegami przy ognisku,bez kurw i cweli w cienkich gatkach :-O moj chlopak w ogole nie chce wieczoru kawalerskiego,bo mowi ze po co mu to? a o kurwach nawet ani on ani jego przyjaciel nie chca slyszec:-P wspolczuje ci psa Kochana :(:P

Gość od striptizu to sie
syfa nie lapie, a co popatrzec nie mozna?

A nie wiesz co panienki funduja facetom po striptizie? No wlasnie to juz masz odpowiedz. Jezeli chcesz go wkurzyc to musialabys napisac, ze tez chcialabys striptiz ...ale meski, tylko ze wowczas on Cie zwyzywa od k*** itd itp wiec pozostalabym za pierwsza opcja z syfem:P Co za roznica striptizerka czy k*** obie sprzedaja swoje cialo za pieniadze tylko w innej formie

Gość jestembeznadziejna
tez tak uważam jedno i drugie to kurwa nie chodzi mi to że nie kapuje bo żartował, wiem że żartował! jasne ale po co takie glupie żarty, jak tak żartuje to ja myślę że to straszny dzieciak jest....

Gość musztarda
>>>jak tak żartuje to ja myślę że to straszny dzieciak jest.... No proszę Cię. :) Przeczytaj swoje wypowiedzi.

Gość jestembeznadziejna
nie reagowac? co byscie zrobily?

czytam wszystkie smetne wypowiedzi tych nudnych bab i nie zastanawiam sie wiecej czemu je faceci w balona robia...nudziary

Gość musztarda
jestembeznadziejna nie reagowac? co byscie zrobily? Nie ośmieszałybyśmy się. Jak fleja na przykład.

Gość jestembeznadziejna
to nic złego ale to wiocha obecnie tylko do remizy ale tu nie o to chodzi chodzi mi o jego żarty, że niby mam się wkurzyć,jasne że sie wkurzyłam, a to dlatego,że mają w akademiku dziewczynę która chwali sie na lewo i prawo że dorabiała jako striptizerka, jest brzydka jak noc, ma szczękę jak koń ale w tym akademiku sa prawie sami faceci więc łykną so im sie powie więc są w nią zapatrzeni. Jak go kiedyś spytałam o znajomość z nią to powiedział "my tylko razem oglądalismy filmy..." wkurza mnie to,ta panna też, nie ma prawie kolezanek bo każdy by sie wtsydził ale za to całe mnóstwo facetów a przez nią chyba on jakąś obsesje na punkcie striptizu, a mi się to kojarzy z prostytucją jedne i drugie sie sprzedaja ciało za pieniądze.... marwtię się tak naprawdę tym, że może ja czegos nie widzę, że on chce ze mną zamieszkac a tak naprawdę jest dzieckiem i potrzebuje pozaliczać laski, poznawac inne dziewczyny...

Gość musztarda
Nick adekwatny, tyle.

Gość jestembeznadziejna
a może tak mu odpiszę "a może na moim panieńskim ty zatańczysz skoro tak interesujesz sie ta profesja?" :) co sądzicie?

"nie ma prawie kolezanek bo każdy by sie wtsydził..: buehehe to oczywiscie argument wymyslony przez zawistne kolezanki:P ehh te baby buahahha

Gość musztarda
co sądzicie? Że zachowujesz się jak dziecko.

Gość jestembeznadziejna
on to caly czas powtarza że on anie ma kolezanek dlatego sie z nimi ciagle prowadza, jego koledzy tez tak mówią, ja jej prawie nie znam...

Gość jestembeznadziejna
to co sądzisz o takiej odpowiedzi "a może na moim panieńskim ty zatańczysz skoro tak interesujesz sie ta profesja?" ?