Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta racja*

Jak rozkochać w sobie faceta.

Polecane posty

Gość święta racja*

Mężczyzna, który czuje się przywódcą stada, a wasze relacje przywódca—członek są prawidłowe, będzie instynktownie opiekował się Tobą i Cię chronił. Ty jako "bezbronna" (to zostawiam bez komentarza ;) istota powinnaś mu to umożliwić. Jeśli go tego pozbawisz, to tak jakby pozbawić kobietę instynktu macierzyńskiego i możliwości okazywania uczuć dzieciom. Kobieta często bez możliwości realizacji wewnętrznego głosu jakim jest instynkt macierzyński, czuje się nieszczęśliwa. Podobnie jest z mężczyzną. Ten by czuć się potrzebny musi mieć świadomość, ze Ty go potrzebujesz. Bez tego mężczyzna często zacznie poszukiwania kobiety "głupszej" od siebie. W istocie nie chodzi o kobietę głupszą, ale taką, którą mógłby się opiekować, by poczuć się przywódcą stada i w tej funkcji zrealizować. Ty jeśli jesteś kobietą zaradną - a niestety, na nasze nieszczęście ;), coraz więcej jest tego typu kobiet - musisz przynajmniej udawać bezradność. ;) Kiedy pomyślisz o tym wszystkim, zdasz sobie sprawę dlaczego infantylność u kobiety, tak bardzo pociąga mężczyzn. Dlaczego w moich przykładach spontaniczności planowanej kobieta jest jak mała dziewczynka. Jest tak bo mężczyzna czuje wtedy potrzebę roztoczenia opieki nad taką bezbronną istotą. Im bardziej jesteś poważna i mądra tym bardziej musisz udawać małą, bezbronną dziewczynkę. Taki kontrast mądra-dziecinna jest bardzo atrakcyjny dla mężczyzny. Podobnie jest ze strojem. Nie wiem czy wiesz, ale mężczyznę bardzo pociąga kobiecość, ale jednocześnie jej się boi. Widząc taką kobiecą kobietę czuje strach, bo jakby nie było kobiecość to jest rodzaj siły. Dlatego dla Ciebie mam rade: Mieszaj styl swojego stroju. Niech w tygodniu będzie bardziej dziewczęcy - wtedy możesz ubierać się w dżinsy, podkoszulki, spódniczki itd., a w weekendy bardzo kobiecy: Zobacz lekcje: "Kobieta która zwraca uwagę większości mężczyzn", a będziesz wiedziała o czym mowa. Dlatego też często się widzi mężczyznę z atrakcyjną kobietą, która jest tylko atrakcyjna - jeśli wiesz, o co mi chodzi. To jest właśnie to czego mężczyzna pragnie: siła jako kobiecość go pociąga, a bezradność takiej kobiety gwarantuje mu realizowanie się w roli przywódcy. Biorąc to wszystko pod uwagę, następnym razem zgłoś się z zepsutą żarówką, która nie daje się wkręcić. ;)

Gość jedna wielka bzduuraaa

Gość Elwiszyje
bardzo dobrze napisane, jasno i czytelnie , warto o tym pamiętać ale najważniejsza sprawa to aby na siebie natrafić i dopasować :)

na mnie to by nie podziałało bo dla mnie to kobieta to musi mieć to coś ostatnio w radiu mówili o uśmiechy kobieta która się uśmiecha to ma większe powodzenie