Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbsiedg

Jakie filmy z tego roku polecacie?

Polecane posty

Gość gbsiedg

Szukam jakiegoś fajnego filmu, najlepiej żeby był to thriller i żeby był z tego roku, co do jutra się ściągnie:P Jakieś propozycje?:>

Gość gbsiedg
Nie lubię tego typu tematyki... Oglądałam ostatnio nawet kawałek tego filmu u znajomych, ale strasznie się nudziłam, nie obejrzeliśmy do końca:P Ale dzięki za propozycję:) A coś jeszcze polecacie?:>

Gość gbsiedg
up up

Masz pecha idioto. Nie potrzebnie pochwaliłeś/łaś się tym, że ściągasz filmy. Tak się akurat składa, że pracuję w firmie dystrybującej większość filmów na polskim rynku. Już napisałem do administratora kafeterii o podanie Twojego adresu IP i myślę, że w przyszłym tyg (pewnie najdalej w środę, ale to zależy gdzie mieszkasz) możesz się spodziewać wizyty policji. I zapewniam Cie, że nie będzie to grzecznościowa odwiedzina dzielnicowego. Od razu podpowiem, że paniczne wykasowanie danych niewiele da i tak dojdziemy co tam miałeś.

Gość gbsiedg
Tak się składa, że mój komputer jest nowy i nie ma jeszcze na nim ani jednego filmu, ani nawet piosenki, bo jeszcze nic nie było na nim ściągane. Za samą chęć ściągnięcia to mi możesz dużo zrobić.