Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to aby jest mozliwe

czy dziecko w 3miesiacu moze z brzucha kopac lekarza

Polecane posty

kolezanka ktora jest w ciazy w 3 miesiacu mowi ze byla na usg. Lekarz "chcial odwrocic dziecko w brzuchu (!) dlatego wlozyl jej cos do pochwy (!!) i zaczal tym ruszac dziecko (!!!) a ono zaczelo ten przyrzad kopac(!!!!!!!!!!!)" Wiem ze to brzmi jak prowokacja ale ona naprawde tak powiedziala. Nie bylam nigdy w ciazy, wiec sie nie znam, ale czy to mozliwe? Przeciez to nieracjonalne...

Gość a co to jest mariCHuana
jakis psychol jak odwracal dziecko!!!ja bym nie dala

Gość to ona chyba poszla to dziecko
usunac :O obejrzyj sobie ''Niemy krzyk''. dziecko moglo sie bronic w ten sposob 🖐️

zadne usunąc, ona sie cieszy. Powiedziala ze chcial je przerzucic przodem do usg zeby zobaczyc płeć czy cos...

Gość hjgfjkjj
nie chce mi się wierzyć,że lekarz by w ten sposób zmuszał dziecko do odwrócenia się :o jak ja byłam na usg i dziecko było odwrócone tyłem (i w dodatku stało na głowie) to lekarz kazał mi wstawać, troszkę pochodzić, a jak leżałam, to kazał przewracać się na bok, żeby sprowokować dziecko do zmiany ułożenia...niewiele to dało i daliśmy spokój.Bo chyba nic więcej nie można zrobić...a nie jakieś wkładanie czegoś i przekręcanie dziecka siłą :o :o