Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanak

niedokrwistosc

Polecane posty

Gość hanak

Niedokrwistość autoimmunohemolityczna z przeciwciałami w klasie IgG D3 komplentu C3d - taką diagnozę usłyszałam dzisiaj od lekarza, mąż mój znalazł się w szpitalu w ciężkim stanie. Szpital rejonowy podał krew i zostawił bez pomocy, W jaki sposób można znależć pomoc w Instytuci Hematologii. Błagam o pomoc

Gość hanak
Może ktoś zna dobrego hematologa, który może natychmiast przyjac mojego męża.

Gość hanak
...

Gość kolorowa papeteria
ja mam taką niedokrwistosc- nie wiem tylko czy z takimi przeciwciałami. U mnie skończyło się to wycięciem śledziony i teraz jest ok :) od czasu do czasu popijam sobie biovital aby dostarczyc witamin Podejrzewam, ze będziesz potrzebowała skierowania do Instytutu chyba, że sprawę załatwisz prywatnie i tam Cię lekarz pokieruje A w jakim mieście mieszkasz?

Gość hanak
Mława woj mazowieckie

Gość hanak
Nie znam żadnego hematologa, a ponoc trudno dostac się do Instytytu

Gość hanak
Opisz w jaki sposób byłeś leczony. Mężowi podano krew i dalej kazali na własną ręke szukac pomocy. Nie mogę się z tym pogodzic, że nawet nie skierowali na dalsze leczenie. Jutro wypisują go do domu, mimo , że wyniki ma nie najlepsze.

Gość kolorowa papeteria
Ale lekarz dał jakieś zalecenia? Powiedział co i jak? Kurcze nie wiem co doradzic...jak mąż jest w kiepskim stanie to może jedzcie do szpitala na ostry dyżur i tam po zrobieniu badań przyjmą Go na oddział. U mnie minęło 8 lat więc nawet trudno mi coś doradzic- ja dostałam skierowanie do szpitala od lekarza rodzinnego, miałam złe wyniki, byłam słaba itp.

Gość hanak
Potrzebuję skonsultowac sie z dobrym lekarzem.

Gość kolorowa papeteria
z tego co pamiętam dostawałam encorton i miałam wcześniej wspomnianą operację- po niej wszystko mi się unormowało. Musiałabym odnaleźc wypisy bo szczegółów już nie pamiętam. Nie mam pojęcia jak dostac się do Instytutu ( masz na myśli ten w Warszawie?). Nie znam nawet kogoś kto by tam pracował i przyjmował gdzieś prywatnie gdzie byłoby łatwiejsze przyjecie do szpitala. Cholera ale w głowie mi się nie mieści, ze szpital kazał Wam załatwiac wszystko na własną rękę...

Gość hanak
,,

Gość hanak
Poszukuję kontaktu z doktor Bogumiłą Michalewską. Może ktoś wie gdzie ona przyjmuje? Błagam o pomoc.

Gość hanak
,