Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdaka

problem z html

Polecane posty

Gość gwiazdaka

Witam, kto pomoże??????????????? Mam plizkz worda, troszkę tekstu kolor na stonie i 2 obiekty clipart, prosze powiedzcie mi jak mam to zrobić żebym mogła to wkleić jako mój szablon do allergo, chyba w html , wiem, że to jest proste ;-( ale ja jestem laik. POOOOOOOOOOOOOOOOMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość facet co lubi ...
aż takie proste to nie jest . Word potrafi zapisywać pliki w formie HTML ale generuje bardzo dużo śmieci. Najlepiej szablony tworzyć w jakimś edytorze np BlueFish Pajączek czy Notepad++

Gość gwiazdaka
a może masz chilkę i na gg ni podpowiesz coś bliżej nigdy w życiu nie miłąma z tym do czynienia gg 9204240

Gość po prostufg
zapisz w wordzie jako htm i po klopocie chuj ze smieciami bedzie latac to najprostrze rozwiazanie i nie potrzeba znac htmla

Gość gwiazdaka
wracam do mokego pytania po raz kolejny, kto mi pomoże przejść przez wstęp do html ;-(((((((((((((

Gość facet co lubi ...
html jest prosty jak budowa cepa polecam przejrzeć stronę w3schools http://w3schools.com/ html i css dzięki CSS mamy bardzo dużo możliwości pozycjonowania i kolorowania naszej stronki WWW :)

Gość ściągnij sobie Nviu taki progr
am do składania do htmla

Gość gwiazdaka
wiem, że to zabrzmi śmiesznie, ale ja nigdy w życiu nic nie robiłam w html, nie znam sie specjalnie na komputerach, a bardzo chciałabym sobie coś zrobić, banalnie prostego, ale "trudno pisać wiersze jak nie zna się alfabetu" ;-) ściągnęłam sobie programik, no i co z tego jak nie wiem co mi on daje ;-(

Gość gwiazdaka
weszłam tam i co mam zrobić proszę podpowiedz dobry człowieku ;-)

Gość gwiazdaka
wymiękłam nie znam angielskiego, tak też sie może zdażyć ;-(, ale dziekuję za chęć pomocy ;-), laikowi sie nie da tak szybko pomóc, a ja w cuda wierzyłam ;-)

Gość gwiazdaka
jeszcze ostatnia prośba do "faceta do lubi..." a może coś takiego ale polskojęzyczne

Gość gwiazdaka
jesteś wielki, bobrałam się do fabryki html, ze dwie noce spędze przy komputerze i może sie uda, bardzo bardzo dziekuję :-))))))

Gość facet co lubi ...
Tak ogromny jestem :O . W każdym razie życzę sukcesów i wspaniałych stron internetowych. Polecam zapoznać się z jakimś programem do rysowania np GIMP i np poczytać gimpuj.info

Gość gwiazdaka
a może zróbmy tak ja prześlę Ci stronkę pilk co pragnę zamienić na coś takiego co wkleje do Allego, a Ty Wielki Człowieku w kilka chwil odeślesz mi w odpowienim formacie???? co Ty na to?