Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja tutaj robie

Są tu jeszcze jacyś normalni? P

Polecane posty

Gość co ja tutaj robie

Zgłaszać się ;)

ja jestem normalny gdyż: -nie głosowałem i nie zagłosuję na PO -jestem konserwatywnym liberałem (UPR) -nie znoszę pedałów -zdaję sobię sprawę z tego, iż czarni nie dorastają białym do pięt -lubię stare samochody -nie słucham Feela, Dody, Blue-Cafe i innych gówien -nie oglądam Gwiazd na lodzie, Jak oni śpiewają i innych gówien -nie mam konta na Naszej Klasie i nie wrzucam tam gównianych fot -nie gram w gry RPG itd. itd. itd.

Gość gość
cwaniak84 2017.07.02 .. niwiedziałem że w polskim prawie jest taki głupi zapis jak art.200b k.k i że te moje wpisy na jakiimś gównianym podrzędnyn forum dla idiotów będzie pod to podchodziło. Nie zdawałem sobie z tego sprawy że parę wymyślonych głupich prowokacji poruszy i postawi na przysłowiowe nogi całą krakowską policje. Ludzie wy nawet niewiecie co ja przeszedłem, ale to opiszę w osobnym temacie pt. SPOWIEDŹ PEDOFILA lub coś w tym rodzaju, jeszcze nie mam do końca pomysłu na nazwę tematu żeby znowu nie było że propaguję pedofilię. Może dam inną nazwę tematu jednak... np. SPOWIEDŹ TROLLA... albo sam niewiem... po prostu chciałbym żeby to było "chwytliwe", wiecie o co chodzi... :D:D