Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likka

rodzice podlizują się zięciowi

Polecane posty

Rozwala mnie ten chłopiec :D w realu mowilby do mnie prosze pana i co najwyzej to mógł poleciec do automatu kawe mi przyniesc :D

yeez fajna stopka, dająca wiele do myslenia kobietom, które chcą uświadomiśc facetów:D

komiczne pewnie wiele razy cie pytano ile liczysz wiosen, to ja tez spytam :p

:D dzieki Lustro mnie sie podoba nowa stopka komika

Gość likka
Ma prawie 33 lata i jest taki niedojrzały. No cóż ciąża i ślub z przypadku musiały się tak skończyć

"Ma prawie 33 lata i jest taki niedojrzały. No cóż ciąża i ślub z przypadku musiały się tak skończyć" nie odmładzaj mnie :P mam 35 lat i jestem dojrzały :D

nie chce by niegrzeczna ale plotki mnie nie interesują, pytam zainteresowanego :)

omiczne slyszalam że faceci powinni po 35 roku zycia pakowa się już w drewiany piórnik :P:D i zgłosi się do ZUSu celem wykreslenia z ewidencji

"i zgłosi się do ZUSu celem wykreslenia z ewidencji " a ja wlasnie w ZUS stoje z takim wnioskiem :P z komorki tu pisze :P

nie kłam ZUS jest czynny do 15-30 ewentualnie do 16 , cos tu kręcisz:p, marsz w poniedziałek do Zusu :p

Gość likka
Komiczne, mam do Ciebie pytanie - czy ty siedzisz przy kompie 24 na dobę 7 dni w tygodniu? Masz nudne życie, czy piszesz pracę doktorską o kafe? Jestem na kafe dokładnie czwarty raz i widzę. że jesteś ogólniedostępnym wszechobecnym szyderczym duchem tego forum. I chyba cynikiem. Może Tobie trzeba pomóc?

Owszem, ale dla mnie zostawili jedno okieno czynne... Przeczytali moje wpisy na kafe i przybili na moich aktach czerwoną pieczęć "do natychmiastowej eksterminacji"

"Komiczne, mam do Ciebie pytanie - czy ty siedzisz przy kompie 24 na dobę 7 dni w tygodniu?" tylko 23,5 - w koncu kiedys do kibla musze chodzić :P

A serio - miłego weekendu dziewczyny, zwijam sie z pracy, autorce życze siły w walce z mamusią i chujowym (delikatnie mówiąc) mężem... moze wpadne w nocy, bo dzisiaj sobie chce troche pograć na kompie :)

niektóre laski to tutaj się zaplaczą, bo co będą nocmai robi jak cię nie będzie takto czochrały sie na mysl o tym, że cie tu spotkają :D

Gość czytając po łebkach.....
sytuacja nieciekawa, tak to jest ,jak się da wejść na głowę, Autorko,przejmij kontrolę nad swoim życiem,póki czas

Gość likka
Przedmówco, dobra rada, oczywiście, tylko że to wygląda tak - jak najeżdżam na rodziców to mówią, że mam iść do kościoła, lekarza, zrobić coś ze sobą, bo tworzę "ciężką " atmosferę, a jak opierniczam męża, to mówi że on nie będzie po mojej stronie jak nie mam racji, bo jest człowiekiem sprawiedliwym

skoro kazdy moze zmienic tylko i wylacznie siebie to zmien swoje zycie tak bys ty byla zadowolona twoi "bliscy" maja w 4 literach twoje potrzeby i ty jak juz wiesz swoimi rozmowami nic nie zmienisz bo oni tego nie chca

znalazłaś się w jakiejś dziwnej pułapce

trochę "duszno" wtym układzie: Ty ,mąż i rodzice Rodzice powinni unikać jak ognia wtrącania się w Twoje małżeństwo,służyć radą tylko wtedy,kiedy ich o to poprosisz

czasem matki-przyjaciółki,kiedy pojawia się zięć-niestety zamieniają się w kobiety-rywalki,może nie zdając sobie z tego sprawy

jawne podlizywanie się zięciowi z jednoczesnym "usadzaniem" własnej córki ma krótkie nogi,bo w konsekwencji może negatywnie odbić się na związku,a nawet doprowadzić do rozwodu

jeśli miałabym coś Ci radzić,to staraj się nie popadać w rozdrażnienie i nie udawadniaj im nic kiedy jesteś zdenerwowana,bo im bardziej będziesz wyprowadzona z równowagi,tym bardziej sprawy się pokomplikują poszukaj w sobie spokoju ,bo nie bez powodu mówi się o sile spokoju,wtedy sama poczujesz,jakie wyjście z tej sytuacji będzie najlepsze, może się mylę,wszak nie ja jestem na Twoim miejscu,pozdrawiam