Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeggtrgt

smiesny problem

Polecane posty

Gość reeggtrgt

jestem podlamana, prosze wypowidzcie sie. Taki blachy i smieszny moze ten problem, ale mnie przeraza. Wczoraj mojemu mezowi snilo sie ze jestem w ciazy, a dzisiaj mnie sie snilo to samo.... Czy komus sny o takiej tresci se sprawdzily??? Dodam ze biore anty regularnie ale zaczelam sie naprawde bac....

Gość annetke
jakies trzy tyg temu snilo mi sie to samo co noc prawie. a co najlepsze, mojemu narzeczonemu sie przysnilo ze rodze ;) ale w ciazy nie jestem, biore tabletki anty regularnie, mimo tego jak okres spoznil mi sie jeden dzien (biore tabletki od kilku lat i dostaje okres dopiero po 6 dniach a tym razem po 7 :/) to zrobilam test. ale to tylko sny :)

Gość reeggtrgt
ychhh,, ulzylo mi

Gość Dziewczyna z lipca
A mi się sprawdziło :D Kilka nocy pod rząd śnił mi się dzidziuś, w końcu zrobiłam test i się okazało, że się "wyśniło" :D

mi tez sie przysnilo malutenkie dziecko i za jakis czas dowiedzialam sie ze jestem w ciazy-- wczoraj powinnam urodzic, ale moj bobo sie nie przejmuje:(

a moim zdaniem sny o ciąży, dzieciach biorą się z lęku przed ciążą bądź też z pragnienia dziecka. Wtedy cały czas o tym się myśli więc może i się przyśnić. nie widzę tu żadnych cudów paranormalnych

to tylko sen - moze rozmawialiscie o tym - czesto jest tak, ze w snach kojarzy nam sie to co przed snem ogladalismy, rozmawialismy, o czym myslelismy - jak mezowi sie snilo to TY sie przejelas i myslalas o tym i tez Ci sie przysnilo a sny odczytuje sie na opak

Gość MasaA
Mojej siostrze śniło się że jestem w ciąży i rzeczywiście po 2 tyg dowiedziałam się że jestem :)

Sny o ciąży i dzieciach mogą, ale nie muszą powstawać w wyniku silnego pragnienia posiadania dziecka, czy też strachu przed ciażą. Czasami pojawiają się ni stąd, ni z owąd i wszyscy zastanawiają się dlaczego? Spece od interpretacji snów mówią, że dziecko/ciąża może być symbolem zmiany w życiu, jakiegoś nowego etapu, zmian (niekoniecznie zmian w liczebności rodziny:P), dziecko może także oznaczać samego śniącego i w zależności od tego, co ten śniący robi jako dziecko, może wyrażać jego lęki, uczucia lub pragnienia. Osobiście już jako młodziutka nastolatka miałam sny o ciąży. Pamiętam, jak raz obudziłam się i zdziwiona stwierdziłam, że we śnie urodziłam...niebieskie dziecko! Błękitne jak niebo latem... Sny o ciążach pojawiały się jeszcze kilkakrotnie, ale nigdy nie bałam się ciąży, ani jej jakoś szczególnie nie pragnęłam. Dopiero w ostatnim czasie takie pragnienie we mnie wzrosło. Staramy się z mężem o dzidzię:) No i ostatnio miałam 3 sny o ciąży pod rząd! Pierwszy sen- zarówno mi jak i mamie mojej koleżanki śniło się (hehe, sen we śnie...), że jestem w ciąży. Drugi sen- jestem w ciąży i czekam w szpitalu na badania. Trzeci sen- jestem z mżem w sklepie a na rękach niosę naszą córeczkę. Mam nadzieję, że się wyśni!!!