Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to mój wynik -

3x dziennie tylko soki przez 14 dni!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a to mój wynik -

witam Drogie Kafeterianki, od dzisiaj jestem na swojej diecie, będę piła 3 szklanki soków warzywno owocowych przez 14 dni wiem, że jest to radykalny sposób ale za 14 dni jadą nad morze i będę musiała się jakoś pokazać w swoim pięknym bikini, mam nadzieję, że schudnę chociaż 5kg, ale wszystko wyjdzie w praniu, wiem również, że zaraz znajdą się "dobre ciocie", które zrównają mnie z ziemią jaki to głupi pomysł, ale ja i tak podejmę się tego wyzwania ;-) może nawet troszkę pobiegam, ;-) cieszyłabym się bardzo gdyby ktoś do mnie dołączył lub wspierał ;-) pozdrawiam, START: DZIEŃ 1 - 180cm wzrostu/73kg

Może lepiej zrób sobie dietę 10dniowa? Ja po 4dniach schudłam 3,5kg:)

Gość a to mój wynik -
ale to nie będą same soki owocowe ;-) jeden owocowy rano a dwa warzywne, byłam już kiedyś na takim "eksperymencie" i schudłam wtedy chyba z 8kg nie ćwicząc

Gość a to mój wynik -
Pebi gratuluję bardzo ładnego spadku wagi i trzymam za Ciebie dalej kciuki ;-) ja ogólnie od stycznia odchudzała się 2 miesiące i z 92kg spadłam do 70kg, później sobie już znacznie pofolgowałam i do teraz nic nie robiąc przytyłam 3 kg, więc nie jest najgorzej ;-) moja wymarzona waga to magiczne 57kg tyle ważyłam jeszcze 4 lata temu ;-) i tyle będę ważyć jeszcze w tym roku ;-)

Mi się marzy 60, ale narazie będę szczęśliwa jak zejde poniżej 90kg:) do końca celu wakacyjnego zostało tylko 4,5kg:)

Gość a to mój wynik -
pepi a na jakiej diecie jesteś?

Potem pojedziesz nad morze, zapiekanki, obiadki, lody, gofry i 10 kg więcej. Zastanów się.

Gość a to mój wynik -
Twiggy_ nie ma szans by przytyć 10kg w tydzień, ja byłam na dość restrykcyjnej diecie przez 2 miesiące i przez kolejne 4,5 miesiąca normalnego żarcie przytyłam tylko 3 kg więc 10kg w tydzień to bajka

Gość do autorki tego topicu
a jaką dietę stosowałaś że schudłas tak duzo w 2 miesiące? z 92 na 70, jak napisałaś. Podaj prosze przykładowy jadłospis, co ćwiczyłaś, itp. A tak to życzę powodzenia ! Dasz radę, soki są bardzo zdrowe.

Gość a to mój wynik -
dziękuję dziewczyny za pozytywne wypowiedzi ;-) dla zainteresowanych co jadłam ;-) śniadanie zawsze opłatki owsiane (2 łyżki) ze szklanką mleka sojowego obiad 2 kromki chleba wieloziarnistego (ciemnego) z czym się dało np pomidor kukurydza ogórek chuda szynka drobiowa czyli same "dobre" dodatki/ ewentualnie sałatka warzywna z 1/4 piersi kurczaczka smażona na 1 łyżce oliwy z oliwek z dodatkiem sosu sojowego kolacja zazwyczaj były to albo winogrona albo pomarańczko, kolacja o 16:50 żeby już po 17 nic nie jeść piłam dużo wody ale dopiero godzinę po każdym posiłku żeby nie rozcieńczać soków trawiennych, nie stosowałam żadnych tabletek, wspomagaczy i uwierzcie nie ćwiczyłam w ogóle wiem, że to nie dobrze ale jak widziałam takie efekty to nie miałam za dużej mobilizacji

Gość a to mój wynik -
dzisiaj zaczynam od nowa o zgrozo wczoraj zapomniałam o rocznicy z narzeczonym, wstyd no ale cóż każdemu się zdarza ;-) i nie mogłam odmówić romantycznej kolacji ;-) więc dzisiaj znów dzień 1-szy ;-) ale sprawdziłam już kalendarz i nie ma żadnych niespodzianek ;-)

Gość a to mój wynik -
Pebi to ta dieta?? 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach

Gość a to mój wynik -
i na którym dniu jesteś??

Gość a to mój wynik -
mój dzień dzisiaj upływa bardzo dobrze chociaż zaniedbałam soczki za dużo dzisiaj mam latania na cokolwiek, więc wypiłam tylko jeden sok rano jutro już będzie dzień drugi ;-) ale najgorsze w tym, że idę dzisiaj na imieniny ale twardo odmówię jedzenia ;-) mam cel ;-) i to szczytny cel ;-) na razie pozdrawiam wszystkich i trzymajcie za mnie kciuki u mnie najgorsze są tylko pierwsze trzy dni a później to już pestka ;-)

Gość herenow.marta
takie nic niejedzenie przez tyle dni nie jest chyba zdrowe! a co to za dieta 10dniowa? jestem ciekawa!

Tak to ta co napisałas:) jestem na 6dniu i po 5dniach spadło mi 4kg, dla mnie to na prawdę rewelacja, bo już długo się odchudzam i kilogramy wolniej lecą:)

Gość a to mój wynik -
pebi no to ładnie, ja też coraz bardziej się zastanawiam nad tą 10 dniową ale to dopiero po powrocie z wczasów, bo nie sądzę żebym dała rady tam sobie czegoś odmawiać ;-) ja na razie kończę dzień pierwszy mam nadzieję, że jutro kila deczko chociaż mniej ;-)

Gość a to mój wynik -
witajcie drogie Kafeterianki, dzisiaj mój drugi dzień dietki, na wadze niewielki spadek, ale czuję się rewelacyjnie ;-) idę zrobić sobie pierwszy soczek ;-) START: DZIEŃ 1 - 180cm wzrostu/73kg DZIEŃ 2 - 180cm wzrostu/72,5kg

U mnie po 6dniach 4 i pół kilo mniej;)Ta dieta jest dla mnie rewelacyjna:) a trzy dni nie byłam się wyproznic:( do tego przedwczoraj dostałam @ a kilogramy i tak lecą więc jest super:)

Gość a to mój wynik -
Pebi na brak rewolucji w toalecie spróbuj sól gorzką, bardzo dobra sprawa w dietach ubogich w błonnik, paczuszka starczająca na dwa użycia kosztuje1,75zł a jest na prawdę rewelacyjna, efekt murowany, ja również ją stosuję od czasu do czasu żeby się oczyścić ;-) dajesz jedną stołową łyżkę na szklankę wody, uprzedzam, że w smaku nie jest za dobra wręcz ohydna, ale czego się nie robi ;-) cel uświęca środki ja też przejdę na tą dietę co Ty jesteś ale później po powrocie, tylko, że nie znoszę jajek........... bleee, na samą myśl mnie skręca ;-) a waga Ci ładnie spada, powiedź ćwiczysz też do tego czy nie??

Tak ćwicze trochę w domu, no i nabiegam się za moja córka na dworzu, bo ciągle ucieka:P no i na szczęście się już dzisiaj opróżniłam:P

Gość a to mój wynik -
aha pebi a czy do mięs zalicza się także ryby?? bo ja uwielbiam łososia wędzonego a to jest troszkę tłusta rybka...

Gość skdjjj
dziecko drogie, pijac same soki to sobie w ciagu dwoch tygodni rozwalisz watrabe i tyle. taka dieta to sie nazywa dieta oczyszczajaca i niektorzy tak robia, ale pija wiecej soku przy jednoczesnym robieniu lewatyw. nie polecam. lepiej zadbaj o cialo, rob pillingi, cwicz brzuch, zdrowo sie odzywiaj i w ciagu dwoch tygodni mozesz zrzucic kilka kilo i dobrze wygladac na wakacjach. moge polecic pierwsza faze south beach. spada -6 kilo.

A wiesz, że tego nie wiem, bo ja nie lubię ryb, więc ich nie jem:P Chociaż podobno są zdrowe:)

Gość Puunia

Ja lubię wlaśnie prócz zdrowej diety czasem takie soki, koktajle pić. Często ratują mnie w sytuacjach kiedy jestem głodna. ale wtedy wybieram te wartościowe i bogate w składniki. I moim faworytem są soki Nuja – smaczne, dobre cenowo i wyciskane metodą cold press

Gość Aga

Trochę szkoda organizmu. Sprawdź lepiej sposoby z bloga zbijamywage.pl 🙂

Gość Wennka

Moja dieta jest zbilansowana, ale lubie czasem wypić dobry koktajl lub dobry sok. I kupuję wtedy soki Nuja. Są smaczne, pożywne i wyciskane metodą cold press. A to świadczy że najwięcej składników odżywczych mają.

Gość anastkka

Pewnie nie dałabym rady z taką dietą ale soki uwielbiam i piję codziennie, najbarzdiej te dr witt z pietruszka czy burakiem, sa pycha no i zdrowe.

Gość laurowa

Soki warzywne uwielbiam , bardzo lubię vega tymbark, piję codziennie, do tego też sok pomidorowy i sam sok marchewkowy.