Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosa w kamieniu

odajecie, zostawiacie, sprzedajecie-zabawki swoich dzieci

Polecane posty

Gość kosa w kamieniu

ja zostawilam kilka zabawek z dziecinstwa malej-nooo ma juz 8 lat:) reszte oddalam-na co tesciowa byla wielce oburzona-ze powinnam sprzedac bo tyle kosztowalay-moze i kosztowaly-ale mala wyrosla juz z nich, nie bawi sie...a dostaly je dzieci rodzicow, ktorych nie stac na kupno porzadnych zabawek. powiem wam, ze jak pakowalam z mala zabawki do oddania lekko se krzywila-ale stanelysmy przed lustrem -powiedzialam popatrz na mame popatrz na siebie...chyba jestesmy za stare juz na te zabawki:0i oddalysmy-maluchy mialy ubaw po pachy z nowych zabawek a mala poczula, ze sprawila komussss wielka przyjemnosc

oddajemy dzieciaki wybieraja zabawki ktorymi sie juz nie bawia, pakujemy w torby, zanisomy do charity shop

ja wogóle nigdy niec używanego nie sprzedaję. Moje dziecko jest jeszcze małe więc narazie pozbywamy się ciuszków. oddajemy do kościoła albo sąsiadce która jest w ciąży i sama oczywiście wyraziła taką chęć

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy się zalogować na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary . codziennie minimum 25 reklam do obejrzenia . zarobek gwarantowany a na stary dostajesz 6zł. warto

Gość kosa w kamieniu
u szybka i powalajaca odp. znasz mnie z imienia i nazwiska..zebym mogla chodzic dumna jak paw po osiedlu....nie.... zastanow sie co piszesz