Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hellołl

Da się coś zrobić żeby wrócił?

Polecane posty

Rozstawałam się z moim facetem już kilka razy i z mojej i z jego inicjatywy. Ale nadal się kochamy. Ostatnio miał urodziny a ja po raz kolejny zrobiłam mu awanturę o byłą z którą on pracuję. Zdenerwował się na mnie i powiedział , ze mu zepsułam urodizny i niepotrzebnie przychodziłam bo by miał spokój. Więc z nim zerwałam bo mnie zabolały te słowa. Na drugi dzień on już się zalogował na sympatii i szuka kogoś , jak to mi napisał,żeby o mnie jak najszybciej zapomnieć bo nigdy się nie dogadamy. Rozmawiałam z nim i nie chce do mnie wracać ale może da się cos zrobić:(

Hm... a po co ma wracac do Ciebie? Żebys mu znowu zrobiła awanturę o byłą? Awanturę o przeszłość? Było, minęło, po co wracać w kłótniach do przeszłości? Facet pewnie jkuz dawno zapomniał o byłej, aTy mu wypominasz. A co do powrotu... próbuj, tylko nie bądź nachalna, bo go spłoszysz.

No tak spotkac się nie chce , porozmawiałam z nim na gg to napisał,że nie wróci. Przykro mi ,że na drugi dzień się już zalogował na sympatii. Zrobiłam mu awanturę, bo jego kolega jakieś dziwne żarty robi z niego i tej dziewczyny ze niby byli razem i ja chciałam zeby mój chlopak cos z tym zrobił bo jemu to widocznie nie przeszkadza. No ale niepotrzebnie krzyczałam o tym rozstaniu i teraz mam.

Gość Dziewczyna..
Ty kompletnie rozchwiana emocjonalnie jesteś i cholernie zazdrosna. Wcale sie facetowi nie dziwię..

No tak jestem bardzo emocjonalna . Kochaliśmy się bardzo a przez moją zazdrość on nie chce już mieć ze mną nic wspólnego i na silę szuka innej żeby zapomnieć. A ja zdaję sobie sprawę,ze nie mogę się tak zachowywać oczywiście za poźno.

Jeju fatalnie się czuje tak bym chciała go odzyskać. Ale nie pojdę z znowu do niego prosić o wybaczenie zresztą nie uwierzy mi , ze się zmienię. Za dużo takich akcji było. :(((