Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama malego plywaka

od kiedy i gdzie na basen z malenstwem

Polecane posty

Gość mama malego plywaka

od kiedy mozna zaczac chodzic z dzieckiem na basen, nie mam tu na mysli zajec w grupie tylko normalne chodzenie z rodzicami? czy woda musi byc koniecznie ozonowana? prosze powiedzcie gdzie taki basen znajduje sie w szczecinie? pozdrawiam

Ja chodziłam z moim od 3 mc życia,woda niekoniecznie musi byc ozonowana ale to lepiej dla maluszka.Ale jak wejdziesz do normalnej to niv mu nie bedzie ;)

Gość mama malego plywaka
sierpniowa mamo moja coreczka wlasnie skonczyla 3 mc-e w naszej okolicy jest basen ozonowany ale tylko i wylacznie dostepny na zajeciach z instruktorem za co trzeba slono zaplacic a i opinie nie sa za dobre, mamy tez centrum wodne laguna jednak woda chlorowana, ale ma przewijaki i pomieszczenia dla mam z dziecmi. a ty na jaki basen chodzilas?

co prawda nie jestem zw szczecina ale ja z moim pół rocznym synkiem chodze często na basen , zaczelismy jak miał 5 miesięcy , nie jest to basen ozonowy a normalny

Gość DuoMama
ja z córcią chodziłam jak tylko skończyła 3 miesiące. Nie wiem skąd jesteś ale jeśli z w-wy to polecam szkołę pływania dla niemowląt mieszczącą się w pływalni Delfin na ul.Kasprzaka. Basen zupełnie osobny dla niemowląt, przewijaki, osobne szatnie i cena niewygórowana bo mniej niż 300zł za kwartał. Poszukaj w google bo nazwy nie pamiętam a już od dłuższego czasu tam nie chodzimy bo kąpiemy się w aquaparku w Jachrance, jest znacznie bliżej naszego miejsca zamieszkania a i córcia już pokochała wodę, więc nie widzę zasadności chodzenia na pływalnię.

Gość DuoMama
A...sorki, nie doczytałam, że jesteś ze Szczecina:-D Sorki, pisze w wielkim pośpiechu bo młodsza córcia szaleje;-D