Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sentero

co urazi kochankę i męża

Polecane posty

jak zemścić się na mężu i jego kochance, może macie jakieś pomysły....a może spryskać mu genitalia jakimś płynem powodującym swędzenie ale jakim.....? pomóżcie

Gość brrr...
spryskaj sobie mózg:classic_cool:

Gość a mąż wie ze ty wiesz
o kochance? Jesli nie to w lozku odgryzlabym mu chuja a kochanka z pewnoscia by go rzucila bo nie mialaby juz z niego pozytku ;)

Gość maly0
rozbił mnie ten temat :D turlam sie ze smiechu:D:D:D

Gość a ja bym powiedziala
ze mam grzyba lub jakis syfilis i nie wiem skad........ ale by strachu mieli :D

chyba że chcesz zrobić to tak zeby nie dowiedzial sie ze to Ty to kup jakies robaczki na ryby i przed jego prysznicem wrzuć mu do majtek albo wata szklana mozesz tez go zalatwic w majtkach :)

Gość etam
poczekać, samo przejdzie :) Ja przez lata obmyślałam zemstę, a jak ostatnio nadarzyła się okazja to mi się nie chciało :)

przed praca mozesz mu podac do kawki mocny srodek przeczyszczajacy

Gość jak urazić
? spakuj chwasta, przewiąż walizy wstążką i podaruj jej go na zawsze :D uwierz, to dobry sposób

Gość sztuka terria
albo rzucić skórkę od banana, jak będzie przechodził. Ale będą jaja :O

Gość aleksisssssssss
Haha dobre. No nie mam pomysłu. Umieść ich karykatury gdzies w Internecie. ------------------------------- http://www.pizamy24.pl

Gość Czarny Johny
Ja słyszałem taką historię z męskiego punktu widzenia.:) Historia autentyczna. Facet miał kobietę, a ona zaczęła go zdradzać z jednym dajmy na to Markiem. On się o tym dowiedział, znalazł jego adres, umówił się z nim i mówi. - Ej, stary, wiem, że bzykasz moją żone, w ogóle fajna sprawa, ale od dziś płacisz mi za każdy seks 50 zł. Tamten się zgodził. No i tak minęło pół roku, żona zdradzała, on udawał, że nie wie, tamten mu płacił. Nawet się z czasem zaprzyjaźnili. No i któregoś dnia przy śniadaniu facet mówi do żony: - Kochanie, a co tam u Marka słychać? - U jakiego Marka? - (z podirytowaniem) No tego co to CIę bzyka od pół roku, no wiesz.. - ?????? - Powiedz mu, że mi wisi 50 zł za tamten tydzień. Kobieta poniżona jak nigdy.

Gość Czarny Johny
Ah, no kobieta się później załamała, cięzka depresja itd.

Gość gdrtdrtdtdt
najlepiej to znajdz sobie fajnego faceta i badz z nim super szczesliwa, na pewno twojego bylego szlag trafi:)

he ale pierwszy raz od 2 m-cy się popłakałam ze śmiechu z waszych rad, dzięki!!!!!!!!!! Ale może jeszcze jakieś naprawde realne ktoś wymyśli...co podrażnia skórę ...to bym mu ptaka spryskała i tyle \"a mąż wie ze ty wiesz\" mąż powiedział mi o niej i prosił żebym czekala bo może mu przejdzie a jak nie to rozwód!!

Gość dfbgbfb
a oze miej troche klasy i zamist sie mscic pozrozmawiaj z nim dlaczego ma kochanke, co jest nie tak w waszym zwiazku, bo skoro jest kochanka to i zwiazek jest kulawy i nie tylko z jego winy , bo wina jest zawsze 50/50 wiec i jego i twoja... na kochance nie ma sie co mscic ona ci wiernosci nie przyzekala... wez z nim pogadaj wo jest nie tak w zwiazku a jesli nie da sie ratowac to rozsancie sie z klasa i ulozcie sobie zycie na nowo i tyle... rozwody sa po to zeby je brac... a czasem tak wychodzi ze nie jest sie sobie pisanym... ale zanim zorbisz glupote ze zlosci przeanalizuj sytuacje co ty zrobilas nie tak, co on zrobil nie tak, bo zdrada wynika z dlugotrwaych problemow w zwiaku i nigdy wina nie jest jednostronna

Gość ziarenka dzikiej róży
z tych czerwonych owoców - wsyp mu za koszulę lub do majtek - nie zaszkodzi w niczym - tylko strasznie swędzi

na sraczkę podobno (w tv słyszałam) jest dobre jak sie doleje krople do oczu, jeszcze nie próbowałam, ma zamiar na teściach ale u nich w domu ;)

ja już rozmawiałam i cały czas rozmawiam z nim o tym ....on się zakochał i na razie nie chce z nią zamieszkać tylko ją "pozać". A to niezła żmija i bierze go na kase....ale ja nie wiem czy przeczekać i mu przejdzie czy zakończyć to małżeństwo i tyle szkoda mi tej mojej dwójki dzieci

Gość taka_jedna_jedyna
proponuję natrzeć slipy papryczką chili lub owocem dzikiej róży, jak wbiegnie do łazienki - bezcenne i działa w 100% co do kochanki, nie warto się na niej mścić, nie ona ci wierność przysięgała

Gość dfbgbfb
sluchaj, nie mscij sie, dzieci rozwod przezyja i tyle, znajdziesz innego faceta i juz ale miej troche klasy i nie mscij sie, wiez mi mozna sie zakochac nawet bedac zonatym, mial przynajmniej odwage zeby ci powiedxziec... nie patrz sie na dzieci bo przez takie myslenie ludzie po latach zaluja ze soie poswiecali, dzieci urosna i odejada a ty zostaniesz zama albo bedziesz zdradzana wiec wez z nim porozmawiaj jeszcze raz, zapytaj czy na 100% jest pewny ze ja kocha, jesli powie ze tak to powiedz ze chcesz rozwodu i zaltwcie to jak ludzie pol na pol, niech ma kontakt z dziecmi clay czas a ty bedziesz miec nowe zycie i nowego faceta... wiem pomyslisz ze latwo mowic ale ja to przezylam, maz przyszedl do mnie po 10 latach malzenstwa powiedzila ze sie zakochal, powiedzmy sobie szczeze nigdy nie bylo sielnkowo, zawsze wina jest wspolna kiedy zwiazek sie rozpada... ale teraz widze ze on z ta kobieta jest szczesliwy, rozwiedlismy sie, mamy 3 dzieci, zostalismy na stopie przyjacielskiej i oni naprawde sie kochaja, mimo ze mialm wrazenie na poczatku ze ona tez go ciagnie na kase... po poznaniu jej, juz po rozwodzie , bylam nawet na ich slubie i szczerze, czasme nie jest sie sobie pisanym, a dziec co szok w pierwszej chwili i im przeszlo, ciesza sie ze ja jestem szczesliwa bo znalazlam innego faceta i ze ich ojciec tez jest szczesliwy... tylko trzeba wszytko zaltwic normalnie po ludzku, bez klotni i prania brodow i zwalania winy na 1 osobe bo wina zawsze jest obopolna i dla dobra dzieci zostanie w jak najlepszych kontaktach z ex powodzniea ,mam nadizje ze to przemyslisz i zalatwisz to z klasa

dfbgbfb dzieęki za rady ale ciężko żyć jak się kogoś kocha a ktoś inny ci go odbiera i powiem ci że jego matka całe życie oszukiwała męza i miała kochanka ale nigdy do niego nie odeszła . Ale u mnie może on odejdzie bo kochanka jest wdową...

Gość dfbgbfb
sluchaj ja wiem ze jest ciezko ale ci to na dobre wyjdzie, rozstancie sie jak ludzie a nie zebys zyla jeszcze 5 lat w czelaniu az on sie zdecyduje czy odejsc czy nie... to boli ale wiez mi ze nawet jak kochasz to wkoncu przechodzi i znajdziesz kogos innego, a zostnie z nim ze wzgledu na dzieci jest czysta glupota i niszczeniem sobie zycia... wiem bo przezylam to sao co ty, na wlasnej skorze poznalam co to zdrada i bol, ale wierz mi ze lepiej jest sie rozstac teraz zaczac nowe zycie i zeby on byl szczesliwy z nia a ty z innym bardzije wartosciowym facetem niz sie meczyc x lat jeszcze... porpostu poromawiajcie, ale szczerze, bez wrzaskow i klotni, poroozmmaiwjacie czy chcecie cokolwiek ratowac, jesli on powie ze jak kocha to nie ma co ratowac, bo do tanga trzeba dwojga,sama nie sprawisz zeby on cie kochal, sam musi tego chciec... wiec zemsty na nic sie tu nie zdadza, lepiej sie rozstac jak dorosli porzadniu ludzie bez urazy, przeanlizowac bledy i porazki w zwiazku i strac sie z nich czerpac wiedze i ich uniikac w nastepnych zwiazkach jesli z nim zostniesz to: 1bedziesz wiedzila ze cie nie kocha 2zniszczysz sobie zycie bedziesz czula sie ponizana 3 w tej chili sama przyzwalasz na romans i potulnie czekasz az sie zdecyduje 4 jesli odejdziesz za 5 lub 10 lat to ciezej ci bedzie juz ulozyc sobie zycie na nowo 5im bardzije bedziesz w tym tkwila tym bardzije obydwoje bedziecie sflustrownai i ty wiecej bedzie kotni i prania brodow co zdrowe nie jest a jak powiesz rozstanmy sie jak normalni dorosli ludzie to zachowasz godnisc, ulozysz sobie zycie i pozostniecie w dobrych kontaktach, bo toone sa wzne dla dzieci, dobre kontakty juz nie musicie byc razem dla dzieci, onee sa bardizje szczelsiwe kiedy ichrodzice sa szczeliwi i jesli dsie dobrze dogaduja pomimo ze nie sa juz razem

nikt ci go nie odbiera tylko sam odchodzi, dlaczego zawsze wina spada na kochankę??? jak by nie chciał to by nie poszedł do innej, poza tym wina zawsze leży po obu stronach wiec pomyśl co ty źle zrobiłaś że zaczął szukać wrażeń u innej

Gość dfbgbfb
co do jego matki, toz\adja sobie ptyanie, chcialbys byc jak jego ojciec i cale zycie patrzec jak toj facet kocha kogos innego ale jest z toba tylko dla dzieci lub z litosci bo wie ze robi ci swinstwo? odpowiedz sobie szczerze czy chcialabys byc taka jak jego ojciec potulnie czekajacy w domu na koboiete ktora go nie kocha, i to czekajacy przez cale zycie... nei lepiej od nowa sobie wszytko ulozyc? nie lepiej byc szczesliwym niz tkwic w takim bagnie cale zycie i miec nadizje na cos co nigdy nie nadejdzie?

Gość dfbgbfb
franka z warszawy popieram, przeanalizuj swoje beldy i jego tez, wasze wspolne blecdy, bo na tych bledach stworzycie nowe lepsze zwiazki i fak kochanka nie jest tu nic winna, ona ci niec nie odbiera, facet ma wlasna wole, jesli ja kocha to odejdzie ale wezmie na siebie odpowiedzilanosc i bedzie dalej ojcem towich dzeci, kochanka nie ma tu nic do rzeczy, to my decydujemy o naszym losie, jesli kochanka powie mu odejdz od zony ona ma wybor moze powiedzie tak lub nie , to on decyduje nie kochanka, ona go zmusic nie moze

Gość aleksisssssssss
ALE wiesz co to powiedz meżowi ze poczekasz na aniego ale za każdy seks z kochanką musi Ci zapłacić 100 zł lub 200 zł a ty za tyle ebdziesz na niego czekała. W końcu ból za ból, chociaż jakis pozytek z tego bedzie a później kopnij go w tyłek i pochwal sie kochance ile na niej zarobilaś. ------------------------------------------------ http://www.pizamy24.pl

ale nie wiem czy to miłaść bo powiedział mi że już jedną miał wcześniej i sam z tym skończył

Gość dfvfdv
sluchaj jesli zdrada to odejdz i tyle, milosc nie milosc, zdradzil, tobedzie zdradzal, widocznie cos jest w waszym zwiazku tkaiego co go nszczy od srodka... on podobnie jak i ty musi byc nieszczesliwy... nie czekaj na niego, rozstancie sie w pore jak noralni ludzie a nie meczcie sie bog wie ile, bo widac na gole oko ze nie jestescie sobie pisnai, nwet jesli ty go kochasz... cos w tym zwiazku nie gra i psuje go od srodka ...