Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sentero

co urazi kochankę i męża

Polecane posty

Gość nie zrozumiem kobiet
które wiernie czekają aż mężusio wydupcy się na boczku i wróci do głupiej żony :P taki facet nigdy nie będzie cię szanował!!! nawet jak wróci, to będzie z toba tylko do następnego razu :P i nie szukaj winy w sobie, pozbądź się go ze swojego życia!

właśnie dobrze to określiłeś nie jest mnie wart bo ja walcze a on się bawi z jakimś kucudłem (bo nie jest wcale ładna i zadbana tak jak ja) ale widocznie coś ma w sobie że na nią poleciał...............

Gość nie zrozumiem kobiet
gówno ma w sobie, pewnie w łóżku na uszach stanie, byleby była lepsza od ciebie, jest po prostu zakazanym owocem i to go rajcuje, spakuj go i wywal z życia, zobaczysz jak szybko mu te amory miną :P

do - nie zrozumiem kobiet - właśnie tak zrobiłam, wyprowadziłam się od niego z dwójką dzieci i zakazałam widywania .....mam tylko nadzieje że się opamięta ..... a może ułatwiłam kochance , nie wiem ...czas pokaże....

Gość no i bardzo dobrze zrobiłaś
grunt, to nie stracić szacunku do siebie, o miłość sie nie skomle, pokaż, że doskonale radzisz sobie bez niego ale nie odpuszczaj mu alimentów na dzieci :) Trzymam za ciebie kciuki, obyś miałą dużo siły, bo jak znam życie, jak dotrze do niego, że może ciebie naprawdę stracić, to szybciutko przytupta z miną zbitego psa i będzie skamlał żebyście wrócili do domu. Jak zareagował na to co zrobiłaś?

Gość kwasss
No jeśli ma do wyboru dzieci lub kochanka, to raczej wybierze dzieci, tzn małżeństwo. A z kochnką być może bedzie się nadal spotykal tylko mniej jawnie. Takie zakończenie odpowiadałoby Ci?

Gość kwass pomyśl trochę
jakby jej to odpowiadało, to by się nie wyprowadzała :P

Gość kwasss
Chodzi mi o granie dziećmi.

Gość czyli co mia robić
tkwić w tym bagnie dalej, cierpieć w milczeniu zeby nie być posądzoną o manipulowanie dziećmi? Może powinna zostawić je z ojcem i wyprowadzić się sama? Co wtedy myślałbyś o niej? Chłop to nie święta krowa, pędzi taki do kochanki a żona obwinia siebie, co mogła źle zrobić, może za słaba w łóżku była, może obiad za mało przystrojony był, a może koszula była źle wyprasowana, może, może, może :P:P:P Nie, nie i jeszcze raz nie, nie wolno sie obwiniać! To samo dotyczy zdradzanych mężów, taką babę trzeba wrzucić w ramiona kochasia, samemu sie wycofać, wziąc głęboki oddech i zacząć żyć bez tej kiedyś tak kochanej druiej połówki.

zastanawiam się tylko czy można być szczęśliwym w drugim związku .....może mężczyźni niech się wypowiedzą ...;.;.można ot tak sobie zapomnieć wiedząc że żona kocha(bo on wie że ja go kocham ) a mąż sie po prostu zakochał w kochance i nie wiedział co zrobić i kogo wybrać ....więc ja za niego zadecydowałam ...ale ta baba pewnie się cieszy.... chociaż on też proponował separacje żebym się wyprowadziła więc ją ma!!!!!!!! a swoją drogą to mój mąż ma obiadziki u mamusi i garnek to go nie przyciągnie tak jak to powinno być w normalnym związku ...bo wszystko wiąże w normalnym małżeństwie a on wracał codziennie wieczorem i tyle......a ja myślałam że on taki zapracowany a to podwójne życie

Gość dlaczego ty się wyprowadziłaś
a nie ten pożal się Boże lovelas? To chyba twój dom i waszych dzieci, po co wywracać im świat do góry nogami?

u mnie troche inaczej bo ja wyprowadziałam sie do nadszego mieszkania od teściów bo tam u nich mieszkaliśmy ze względu na dzieci i opieke nad nimi bo ja pracuje tamto mieszkanie stało puste - troche mieszkaliśmy i teraz tam się przeprowadziłam a on został u swojej matki

powiem wam tylko że nienawidze wszystkich bab kochanek bo są wolni mężczyźni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I to jest wlasnie niepojete -nienawisc do bab. Jesli facet nie chce zdrazic to zadna potencjalna kochanka nic nie zdziala, a jesli chce zdradzic to zrobi to i tyle

Gość mój mąz generalnie mnie chyba
niezdradza, ale mam metode, jak mnie wkurzy, labo go od seksu odcinam(ale u Ciebie to nie bedzie dobre, bo Twój mam do seksu jeszcze tamta) a jak byłam bardzo zła, to podczas seksu z nim leżałam jak kłoda, a potem mówiłam mu, ze nic nie czułam i zeby sie troche postarał, słyszałam jak kiedys mówił kumplowi, ze sie czuje wtedy jak bym mu jaja obcieła:)

u mnie ja się wycofałam z seksu z nim i tego się trzymam bo na początku po tym jak mi powiedział to się kochalismy ale teraz koniec! nie wiem jak się ta druga osoba prowadzi i nie będę ryzykować....

a zresztą teraz to albo do mnie przyjdzie na kolanach i przeprosi czego jeszcze nie zrobił albo won......poszukam sobie faceta i tyle

a w ogóle to po ostatnim razie to odniosłam wrażenie że jego fiut to jakiś taki zużyty jest...he..he...nie taki jak kiedyś prężny i twardy ...sory bo to chyba nie to forum na erotycznym powinnam o tym ..... ale teraz to chyba młodszego bym wybrała ....bo ci starsi to po przejściach chyba bardziej ....a ja tylko z jednym całe życie ....a teraz to nie wiem jak się do innego przyzwyczaje ale bez seksu ani rusz...tylko że ja chce kogoś na stałe...nie szukam przygód