Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna1111

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Karolineczka Laleczka
nieodpowiedzialna jesteś - zostaw dziewczyne i nie denerwuj ciężarnej :) Gratuluję z całego serca :)

Gość Karolineczka Laleczka
nieodpowiedzialna jesteś - autorka napisala ze na wszelki wypadek zaczela brać kwas foliowy, ale chodzi jej o to, ze juz te 3miesiace temu zaczela go brac, a nie że TERAZ zaczela brac na wszelki wypadek (tylko wtedy)! Czytaj ze zrozumieniem ;)

Gość nieodpowiedzialna jesteś
no to po co napisałaś, że w razie czego zaczęłaś brać? z twojej wypowiedzi wynika jasno, że teraz, a nie 3 miesiące temu i nie tłumacz się już, bo plączesz się w zeznaniach, żegnam :)

Karolineczka to ty czytaj ze zrozumieniem, bo wyraźnie napisała o tym, że 4 dni spóźnia jej się @ i jakie ma objawy i że w razie czego zaczęła brać kwas foliowy.

Do: nieodpowiedzialna_jestes- w tym, co napisałaś o kwasie foliowym jest jakiś sens. Ale pomyśl: po co drążysz temat? Przecież to sprawa autorki, ile czasu brała kwas, ja biorę np. od 2 miesięcy, a od 4 staram się o dzidzię. I jakbym teraz zaszła w ciążę i nie miałabym przepisowych 3 miesięcy z kwasem na koncie to co? Prawdopodobnie nic:) Ileż jest kobiet, które nawet o własnej ciąży nie mają pojęcia, a co dopiero o jakimś kwasie... Więc wedle powiedzenia, by nie szukać w oku bliźniego drzazgi... dajmy spokój temu kwasowi i cieszmy się, że mamy kolejną zapłodnioną:D

nie, nie mam i nie mam powodów do kłutni :)

Arista, ale mi nie chodzi o to, że nie brała, tylko o to, że kłamie i nie umie się przyznać do błędu :) a ciąży już jej gratulowałam i nawet nie podziękowała :o

Gość Alonelissa
nieodpowiedzialna....... ja pikole :D ale się doszukujesz sensu i tego co myślała autorka pisząc to czy tamto :D duża liczba kobiey zaczeła brać kwas foliowy dopiero jak się dowiedziała o ciąży i nic się takiego nie stało, a np. ja brałam 4m-ce przed zajściem dzień w dzień (nigdy nie zapomniałam), a córeczkę urodziłam z wadą serduszka :( teraz już wszystko ok :) ale jak widać - nie ma reguły Autorko - Gratuluję MAMUSIU 🌻

ok, rozumiem kobiety, które wpadły, ale kobieta dorosła, która świadomie stara się o dziecko, powinna mieć tez świadomość tego, jak ważny jest kwas foliowy w pierwszych tygodniach ciąży

Niech ci będzie że kłamię, ja wiem swoje i nie mam zamiaru się kłócić. Przepraszam że nie sprecyzowałam dokładniej mojęgo pierwszego pytania.

Gość Alonelissa
Justynko - pamiętam jak tak jak Ty ... robiłam test i potem na takim "swoim" forum pisałam, że są dwie kreski :D piękne uczucie, a teraz mój szkrab śpi słodko i ma już 8,5m-ca :) Gratuluje Ci raz jeszcze takiego szczęścia w brzuszku :)