Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CalaSobaCieChce7

Po jakim czasie pojsc z chlopakiem do lozka ?

Polecane posty

Gość CalaSobaCieChce7

Prosze o powazne odpowiedzi ... Chce to zrobic z chlopakiem , z ktorym jestem od miesiaca , jednak boje sie , ze pomysli , ze jestem latwa , to bylby moj drugi raz i chce to z nim zrobic , ale nie wiem czy jeszcze nie poczekac ...

Gość Kiciatko89
Nie spiesz sie :)

Gość _Misiek_
Miesiąc to w sam raz, a jak masz wątpliwości poczekaj jeszcze 2 tygodnie. Może nadejdzie moment kiedy oboje będziecie mieli na to ochotę.

Gość CalaSobaCieChce7
A Wy po jakim czasie zrobiliscie to ze swoim nowym partnerem ?

Gość ryskaaa9
najpierw to zrobilismy potem bylismy razem :)

Ja myślę trochę może po staroświecku ale lepiej poczekaj i dowiedz się czy to jest to. Boisz sie że pomyśli że jesteś łatwa, więc daj mu do zrozumienia że nie jesteś, jak to uszanuje to ok a jak nie to sama sobie odpowiedz czy facet który cię nie szanuje jest tego wart. Chyba o sam seks ci nie chodzi? Co do pytania po jakim czasie ja zaczęłam, powiem tak, zaczęłam jak byłam pewna że to coś więcej niż tylko zwykłe zauroczenie. Znaliśmy sie 2 lata zanim zdecydowaliśmy się na związek, przez rok byliśmy dobrymi przyjaciółmi znałam go od tej drugiej strony, łącznie z jego wadami i zaletami. Z seksem i tak czekałam może ze 3 miesiące jak juz byliśmy razem. Tylko że u mnie w grę wchodziło to że wcześniej żeśmy się przyjaźnili i jeśli związek by nam nie wyszedł to gdybyśmy się posunęli dalej w tym wszystkim to nasza przyjaźń też by się sypnęła. Poza tym dam ci jeszcze jedną radę, nie rób nic na siłę, nawet jeśli zdarzy ci sie chwila słabości z nim to wcale nie musi oznaczac że jesteś łatwa, w końcu krew nie woda. Definicja łatwości raczej nie powinna sie odnosić do tego jak szybko się uprawia z kimś seks tylko raczej do tego jak bardzo jesteś dla niego niedostępna. Chociaż pewne rzeczy świadczą o tobie, bo jesli sie dajesz szybko zbajerować jednemu to równie dobrze możesz dać się szybko zbajerować innym, więc nawet jeśli juz chcesz co zrobić raz drugi trzeci to nie bój się mówic "nie" za czwartym, jeśli nie chcesz, albo jeśli nie będziesz chciała zrobić czegoś o co on cie poprosi.

Gość sssssssssssssssssss
idź jak najszybciej . Czy wolisz zeby cię rzucił?!!!!

Gość ciche dorabianie
po co pytasz ? tu same stare baby siedza a sex to zle slowo, rob to na co masz ochote:P innych nie pytaj bo co najwyzej mozesz wzbudzic zazdrosc ze Tobie sie jakis trafil a innym nie:P zrozumiala cos?

"Chociaż pewne rzeczy świadczą o tobie, bo jesli sie dajesz szybko zbajerować jednemu to równie dobrze możesz dać się szybko zbajerować innym" - dokładnie tak pomyśli normalny mężczyzna :classic_cool:

Ja tez bylam zdecydowana już po miesiącu, ale co do czego to bylo po dwóch, nic na siłe.

no nie wierze? kotku nie amsz włąsnego rozumu? szukasz odpowiedzic co do współzycia na forum? sama powinnas najlepiej wiedziec kiedy czujesz sie na tyle bezpieczna i kochajna przy "nim" ze jesyes gotowa na sex nie sądzisz? i nie słuchaj odpowiedzi typu pół roku czy piec miesiecy..;]

Nisziki święte słowa, samemu się wie najlepiej kiedy jest dobrze, ale własnie chyba trzeba wziąć pod uwagę wszystko a nie tylko bezpieczna i kochana. Dziewczyna sie martwi że facet pomyśli że jest łatwa, czyli taka bezpieczna sie do końca chyba nie czuje i wcale się nie dziwię.

Gość a taka jedna 22
a jesli poped miedzy facetem a kobieta jest tak wielki ze ie moga sie powstrzymac i rece im lataja po całym ciele, kiedy ni moge sie od niego odessac,.....i tylko mysle bedac z nim jak sie kchamy...ale znamy sie miesiac i nie chce z drugiej strony zrobic tego po miesiacu zeby nie wyszło,ze daje kazdemuu.jak sie przed tym popedem bronic???:P no jak pytam..... czasem mam ochote go zjesc....i nawet chwili sie nie wachac;) ale sie powstrzymuje a tak mi ciezko jest to moj pierwszy facet wiec mam opory natury morlanej

Miesiąc to zdecydowanie za krótko... mój chciał po taki czacie a gdy ja odmówiłam to powiedział że zmienia obiekt zainteresowania... niech spada :) trzeba się szanować..

Gość vanessska2
Nie śpiesz się naprawdę :) Miesiąc to za szybko .

Gość qazwsxedc
Myślę, że powinnaś poczekac jeszcze tydzień, no może dwa... Oczywiscie w międzyczasie parę obciągnieć wchodzi w grę. To nie grzech, a chłopak przypuszczalnie nosi srogo spuchnięte gały.

Gość poprostu o.n.a
miesiac? no pewnie z e za szybko czekaj z pol roku poznaj go na wszystkie strony i posprawdzaj co chcesz dawac dupy jakiemus popaprancowi?

a taka jedna 22 Wiem co czujesz, mnie to powstrzymywało wielokrotnie to, że bałam się, że ktoś wejdzie. Chciałam poczekać z innych powodów niż to ile się znamy, bo jakby nie patrzeć to znałam mojego faceta 2 lata wcześniej i nie musiałam się przejmować tym stereotypem że seks po tygodniu chodzenia jest beee, a i tak większość znajomych myślała że wylądowaliśmy w łóżku w końcu tak jak obstawiali i tak to się zaczęło :D. Wszystko zależy od wielu czynników, ile masz lat, jakie doświadczenie z facetami. Ale tez zależy od tego jakie macie warunki jeśli spotykacie się tylko po to żeby sie pomiziać to może warto by było przez jakiś czas unikać takich sytuacji, no wiesz romantyczne spacerki, wyjścia ze znajomymi, wyjścia do kina, gdzieś gdzie są ludzie, po prostu unikanie tych świetnych okazji do zbliżenia, związek polega tez na czym innym niz tylko mizianie, a jak juz będziesz bardziej gotowa to po prostu, skorzystać z okazji. Myślę też że możesz porozmawiać z nim, ze byś chciała ale się boisz. Jak się wstydzisz czy coś to najrozsądniej jest poruszyć tutaj kwestię niechcianej ciąży i dokładnie obgadać ten temat. W zasadzie to konieczne jest moim zdaniem obgadanie tej kwestii, wiadomo że żadna antykoncepcja nie jest na sto procent i w razie czego to ty zostajesz z problemem bardziej niz on. Ale zresztą Zagadka dobrze napisała, miesiąc czasu to jest za mało czasu na poznanie kogoś, ludzie potrafią całe lata udawać coś, byle by osiągnąć coś.

Gość kran.
Miesiac to krociutko, poczekaj jeszcze nastepny miesiac czy 2.

oj tam po jakim czasie - po takim jakim czujecie! to glupie miesiac, dwa pol roku, chyba ze widzisz ze on tego nie chce to oczywiscie sie nie narzucaj ale jak jestes gotowa to spoko.

Gość po czasie środkowoeuropejskim
UTC +1h

Gość facetjakiśtam
albo po 15 minutach, albo w ogóle. A poważniej, najlepiej rozumiejący się związek, nie przetrwa bez seksu. Njalepiej sprawdzić w miare szybko, czy pasuje się do siebie seksualnie

Gość facetjakiśtam
to idę do łozka, bo już chyba ten czas....