Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torusiek

Jak się przestawić....

Polecane posty

Gość Torusiek

Witam opisze sytuacje: ponieważ są wakacje przestawiłem sobie mój tryb życia ;P wstaje o godzinie około12:45 ponieważ siedzę na kąpie do około godziny 02:20 włączę sobie telewizor na chwile po czym męczę się żeby zasnąć do godziny około 03:30 :( (pierwsze pytanie : czy są jakieś ziółka które pomogą mi zasnąć) jak próbuje zasypiać czuję się jak przed sprawdzianem czasami nawet trzęsą mi się ręce O.o no i drugie pytanie jak mam teraz chodzić spać żeby powoli powracać do normalnego trybu życia np. kładę się 23 wstaję o 6-7 dodam że mam 14 lat ;D

Gość Torusiek
Aha no i chyba jestem uzależniony od komputera bo jak wstanę to do 02:00 rano siedzę czasami wyjdę z psem albo coś ;P aha.. no i coraz rzadziej wychodzę na dwór ;]

Gość m mm mm mm
To schowaj komputer albo powstrzymaj się parę dni, spróbuj go nie włączać. A tak z ciekawości co robisz na kompie do tak późnej pory?

Gość Torusiek
zazwyczaj to oglądam sobie np. 13 posterunek ;P lub pisze sobie na Shoutboxie w takiej grze ;P komputera nie schowam ;P ale mogę ograniczyć czas ;D

Gość m mm mm mm
siła woli:)

Gość Torusiek
a co z pierwszym pytaniem ? :D

Gość zrób sobie test
musisz zaczac sie przestawiac spowrotem, chodzic spac coraz wczesniej np. najpierw ok.12 potem 11 poczytaj w necie o higienie snu, kup sobie cherbatke z melisy i pij przed snem

Gość Torusiek
mój wynik na tym teście to 80 ^^

Gość Torusiek
eh..dalej nic :(

Gość myślę że....
pomoże Ci rumjanek, czyli rum do buzi, janka do łóżka, ale skoro jesteś jeszcze żółtodziobem, to musisz trochę poczekać.

Gość Torusiek
spróbowałem rum a zamiast janki własna rączka i sukces na 100%: kompa ograniczyłem, chodzę spać narazie sam o 23:00, wstaję o 9:00, dzięki za radę.🌼👄

Gość Torusiek
lol co się za mnie podajesz ? ten post wyżej to nie mój -.-