Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilja4you

Nie przynaje sie ze jest ze mna dlaczego????

Polecane posty

Gość lilja4you

Moj facet nie przyznaje sie ze jest ze mna przed kolezankami jak przyjezdza do Polski to mowi im ze mieszka z rodzina za granica nie wspomina w ogole o mnie a jak pisz e z kims na gg z jakimis dziewczynami to tez sie nie rpzyznjae do mnie a jak do m nei piosze ktos na gg to mowi ze mieszkam z chlopakiem a nie sama CZemu sie nie przyznaje do mnie ?? Dodam ze jstem ladna dziewczyna i mila wydaje mi sie ze inny facet to by sie przyznawal a i jak spotka sie z jakimi kolezankami to mowi ze sa ladniejsze od mnie itp nie wiem chce wzbudzic zazdrosc we mnie ?? Kazdy mi mowi z ejestem laska a przez niego czuje sie malo atrakcyjnie

Gość lilja4you
jestesmy 4 lata ze soba

Gość nie przyznaje się
bo woli udawać wolnego i zaliczać panienki w Polsce, tak mi się wydaje

moze dla niego nie jestes atrakcyjna, a moze tylko Tobie sie wydaje, ze jestes atrakcyjna a moze tu nie o atrakcyjnosc chodzi moze on traktuje Cie przejsciowo, szuka kogos, a TY jestes tylko na teraz, a jak w koncu kogos znaldzie to Ciebei rzuci proponuje zebys z nim o tym szczerze porozmawiala

Gość poprostu o.n.a
a gadalas z nim o tym? co my mozemy poradzic ja sie mam go zapytac?? moze nie ejst pewny ze cie kocha i ze che z toba byc moze szuka lepszej??

Gość lilja4you
ktos na gg to mowi (mowie mialo byc)

Gość a nie przeszkadza ci to
kurcze, baby to są głupie przeczytaj to co napisałaś i wyjaśnij mi, dlaczego jeszcze z nim jesteś i dlaczego pozwalasz się tak traktować? rodzice cie w dzieciństwie nie kochali, że nie masz szacunku do siebie?? dlaczego tak Cię traktuje?? odpowiedz jest prosta: każdy jest traktowany tak, jak pozwala sie traktować.

Gość lilja4you
a dlaczego ja mam sie czuc winna czym ja zawinilam