Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała jak śnieg

co robiliście podczas czwartkowej burzy ?

Polecane posty

Gość biała jak śnieg

ja byłam z facetem na w parku gdy nagle potężne chmury zaczęły przykrywać niebo nad naszymi głowami - zerwał się strasznie mocny wiatr i wpadłam w panikę - boję się burzy. nie chciałam zostać na miejscu dlaego uciekaliśmy przed burzą pomijając fakt, że stasznie zmokłam a mój facet nawet przez sekundę nie pomyślał, aby jakoś temu zaradzić :) to uciekając zostałam ochlapana przez samochód czymś w rodzaju błota i ciuchy mi się strasznie ubrudziły - nie wiem czy to zejdzie - obawiam się, że nie ;( w środę byłam na zakupach i ua wyprzedaży w big starze udało mi się kupić spodenki na które polowałam tyle czasu ;(;(;(;(;(;(;( help jak sprać bardzo "brudzące" błoto z jeansu

Gość to ty trzymasz te gacie
jeszcze nieiprane ?? czekasz jak ci zaschnie dokumentnie ?? Moze ci chłopak ma uprac ( ten sam co nic nie zrobił zeby cie uchronic przed zmoczeniem ) :D

Gość abajka
pralka powinna sobie poradzić ;)

Gość koleś git pierdoli zasady
Powiedz lepiej, zes sie tak wystraszyła burzy, ze Ci sie popusciło :classic_cool: A nie zadne tam błoto:)

Gość biała jak śnieg
eyy no fakt jestem sama sobie winna - nie wrzuciłam ich do pralki prze zte błotko - pomyślałam sobie, że powinno trochę zaschnąć ;/