Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goosia S.

Silne bóle podbrzusza 36/37 tydz.

Polecane posty

Gość Goosia S.

Jestem obecnie na przełomie 36/37 tygodnia ciąży. Od kilku dni codziennie wieczorem i w nocy pojawiają się u mnie bardzoooooo silne bóle w dole brzucha, przypominające bóle miesiączkowe ale o wiele większym nasileniu. Te nocne, potrafią trwać nawet godzine co 10 min (przez ok 60 sekund). Nie wiem czy się martwić że poród tuż tuż...czy po prostu należę właśnie do tych kobiet które mają "szansę" zasmakować tzw. skurczy przepowiadających. Dodam jeszcze że mam wrażenie że od ok. tygodnia brzuszek mam nieco niżej i zmienił troszkę kształt (choć może to wynikać z tego że całkiem niedawno- w 35 tyg., dzidziuś nareszcie zmienił swoje ułożenie z miednicowego na główkowe). W ciągu ostatniego tygodnia moja waga nieco spadła(tzn. ok 1,5 kg- obecnie całościowy dotychczasowy przyrost wagi w ciąży to u mnie 8,5 kg), ale nie wiem czy to wynik upałów i pocenia się czy to też oznaka zbliżającego się porodu. Bardzo proszę o radę. Następną wizytę u lekarza mam za ok 1,5 tygodnia...ale bardzo mnie to wszystko martwi. Silne bóle podbrzusza 36/37 tydz.

tydzień temu byłam w szpitalu bo miałam ból brzucha i okazało sie ze mogę wcześniej urodzić ale kroplówki to powstrzymały, wiec jak tylko coś się u ciebie będzie działo radzę jechać do szpitala, albo urodzisz albo zbadają i wrócisz do domu :)

dziewczyno! lepjej jedź z tym do szpitala. Niby to końcówka ciąży ale to zawsze poród przed czasem

Gość ona jest zielona1
FRANKAZWARSZAWY słuchaj mam do Ciebie pytanie(pisałam gdzieś posta ale chyba nie zauważyłaś) ,powiedz mi jak zamierzasz tłumaczyc w szpitalu że nie bedziesz karmić piersią,ja tez nie zamierzam i wiem że wredne połozne na siłę przystawiają w szpitalach .Mam jeszcze inne pytania ale to potam .Dzięki:-)