Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angel165

Studniówka-chłopak

Polecane posty

W styczniu następnego roku będę miała studniówkę. Wiem jeszcze dużo czasu, ale chciałabym już teraz spytać was o opinie. Mam problem dotyczący mojego chłopaka. Jestem już z nim 2 lata, jest nam ze sobą dobrze, kochamy się. Chciałabym iść na studniówke jednak zawsze idzie się na nią w dwie osoby. I tu jest problem. Mój chłopak nie lubi takich imprez, nie ma za bardzo obycia się w towarzystwie, w takich sytuacjach jest nieśmiały i przez to może popełnić jakąś gafe. Mam tu także na myśli jego zachowanie, które nie będzie tam pasować. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Nie iść w ogóle?

Gość sweet czekolada i batonik
jase że iść. to twoja impreza i z tego beda twoje wspomnienia. z chlopakiem moze sie rozstaniecie, a ten bal napewno pozostanie w twojej pamieci. Porozmawiaj z chłopakiem. Tam 90% ludzi nie bedzie miało obycia i zje kurczaka widelcem do ryby. Nie przejmuj się i powiedz mu zeby on też się nie stresował. Mój partner na 100dniówce nie wiedzial którą łyżka ma zjesc zupe bo bylo ich aż trzy :D:D a ten bal wspominam wspaniale i ogromnie bym żałowala gdyby mnie tam nie było.

Gość zlotko-male
ja chetnie z Toba pojde, jestem obyty, zadbany, umiem sie zachowac, tylko jeden warunek spelnisz moje mazenie ktorego nigdy nie spelnilem zrobisz mi loda podczas balu w toalecie

Chodzi o to, że będzie źle się czuł. Będzie może i skrępowany, a co do gaf to hmm będzie źle siedział za bardzo luzacko.. Bo mi się kojarzy studniówka z mega elegancją, nie biore tutaj pod uwage strój. Boje się też, że ktoś może to wszystko po prostu wyśmiać.. mi będzie głupio.

Gość ha ha ha haa
ja pierdole studniwka i mega elegancja to Ty chyba dziewucho nie wiesz co to jest elegancja

bejbe ;x powiem Ci tak po paru kieliszkach trzymanych pod stolem wszyscy beda siedzieli luzacko :D poza tym po tancu i szalenstwach na parkiecie myslisz, ze ktos bedzie siedzial jak na szpilce? :D no way ! :D

U mnie elegancko studniówka wyglądała do poloneza, potem każdy się bawił i nie zwracał jak kto siedzi :) i jak je. Nie potrafiłabym iść z kimś innym mając chłopaka. A gdy dojdzie do ślubu to weźmiesz zastępce ?

Gość ttamie
"Bo mi się kojarzy studniówka z mega elegancją" dobre :D :D :D

Twiggy_a gdzie ja napisałam, że z nim nie chce iść? Kogoś innego nie brałam w ogóle pod uwage.

;) po godzinie tanczenia wszyscy beda latali na boso, bedziecie zadzierac kiecki do zdjec podwiazek, pic vodke i inne pierdoly, w szatni palic fajki (ci co pala), bedziecie sie smiac, wyglupiac, tanczyc wspolnie :D ksiezniczko - studiowka jest przereklamowana - to taka wieksza dyskoteka z lepszymi strojami :D