Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamammamama

WSTYDLIWY PTOBLEM...

Polecane posty

Gość mamammamama

Dziewczyny mam pytanie: dzisiaj dowiedzialam sie ze mam nadrzerke (mam19 lat), poniewaz kilka miesiecy temu nie zglosilam sie po wynik cytologii a wyszedl mi stan zapalny i II grupa. i w zwiazku z tym ze nie wyleczylam tego stanu zapalnego teraz mam nadrzerke. pani doktor przepisala mi 2 antybiotyki- globulki, ktore mam brac przez 12 dni. PROBLEM w tym, ze spodziewam sie za pare dni miesiaczki, i nie wiem czy mam zaczac brac teraz te globulki i skonczyc jak skonczy mi sie okres czy po okresie zaczac. bo przeczytalam na ulotce ze w trakcie okresu nie nalezy brac. i sama nie wiem co robic, nie pomyslalam nawet zeby pania doktor spytac o to bo przestalam trzezwo myslec jak uslyszalam o calej tej nadrzerce. prosze o odpowiedzi, co o tym myslicie?

Gość stokrotka migotka
no to jak pisze ze nie nalezy no to jak masz je brac??? nie rozumie.bierz jak ci sie okres skonczy...

Gość mamammamama
tak, tylko chodzi mi o to czy mam zaczac brac je dzisiaj, zrobic przerwe jak dostane okresu, i po okresie reszte wziac. czy w ogole poczekac i dopiero jak skonczy mi sie okres zaczac je brac.

Gość stokrotka migotka
poczekaj i wez po okresie bo przerywanie zaczetych tabletek oznacza ze nic ci nie pomoga...wiec lepiej po :)

Gość mamammamama
chyba tak zrobie, dzieki za rade :)

Gość stokrotka migotka
napewno bedzie git.dobrze ze czytasz ulotki :) ja mam z tym nie raz problem heheh ale tak na powaznie to wez po okresie dobrze Ci radze papap:)