Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czy was tez wkurzaja dzieciaki drace sie pod oknem?

Polecane posty

Gość sisilyyyy

i wolajace na cala gebe mamaaaaaaaaaaa ale mnie to wkurwaia[zły]

Gość a cóż się
mnie też😭 małe gnojki :O i jeszcze, żeby to się bawiło, ale nie- morde tylko drze i piłką wali o bloki :O albo obrywa krzaki, gałęzie z drzew, piach rozpierdziela a matki w domach, zazwyczaj kilka bloków dalej... żeby to się jeszcze pod swoimi oknami tak wydzierało tylko :O

Gość no a Ty sie darłaś
??????????????? Mamooooooooooooooooooooooooooooooo RZUĆĆĆĆĆ mi 5 złotych.... NA CO kurrrrwa znowu ?????????? NAAAAAAAAAAAA LODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość sisilyyyy
ja juz nie moge wytrzymac stanie pod oknem i sie drze kurwa nog nie ma zeby isc do domu, a te matki nie lepsze nie reaguja wcale chryste co za ludzie! kilka dni temu o 7.00 jakas mala sie darla na cala jape ze pies nie chce sie wysrac

Gość a cóż się
ja się nie darłam co 5 min, a jak coś potrzebowałam, to dzwoniłam domofonem :O a nie jak mały pojeb co 3 sekundy🖐️ :O

Gość no a Ty sie darłaś
Jak ja bym się udarła jak byłam mała to moja MAMA zeszła by na dół ale....po mnie - nie wolno MI BYŁO tego robić i koniec ! Musiałam iść do chaty....o domofonach to nie słyszałam wtedy...:-D

Gość sisilyyyy
ja jak sie tak darlam to dostalam "ochrzan" od rodzicow a te bachory dra sie na cala jape a matki z okna tez 'czego chceszzzzzzzzzz"nosz kurwa nie moge:O

Gość kran.
Wyjdz raz na balkon i wydrzyj sie "czego"? Gwarantuje ci, ze juz nie beda sie drzec:D

Gość a cóż się
bo te matki bardziej leniwe niż te dzieci- i nic takim nie zrobisz

Gość sisilyyyy
u mnie to chyba sama patologia mieszka sasiedzi co mieszkaja nade mna to tak sie dra wieczorem ok 21-22 ze szok lataja jak stado koni az szyby sie tzresa:O