Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jadek od orzechów

Za kazdy rozpad związku winna jest kobieta

Polecane posty

jak kobieta rzyci męzczyzne dla innego męzczyzna winia jest kobieta jak męzczyzna rzuci kobieta dla innej kobieta winia jest ta inną jak lezbijka rzuci lezbijke dla innej lezbijki winne sa obydwie jak gej rzuci geja dla innego geja to też winna jest kobieta amen

Gość niedlugoznikne
a zaprawde piadam Ci nie widzicie ale czujecie, macie mnie w sercu i duszy ,, a kiedy mnie zabraknie ten sen minie, bedziecie pytac, zgladac w swim sercu na samym dnie mozgu, a on bedzie sie czail i dawal znac o sobie w dnie poprzedzajacym, dzien nastepny od poprzedniego dnia pelni, wsrod gwaizd porannyc w Waszych sercach sie odezwie , a u Was bedzie tenżal i ta niepewnosc , kiedy sie odezwie do Was z glebi ducha, myslac ze to plaga nadchodzaca

Gość pier mnie laciem
chyba kpisz

Gość dfgdfgssdgs
bazienka _. no przeciez to naturalne ze wtym przypadku a przede wsystkim w tym winna jestv kobieta

jak facet rzuci kobiete dla innej to winna jest ta inna gdyz faceci sa bezmozgowi i nie zdaja sobie sprawy z tego co robia a ta ktora kusi ma pelna tego swiadomosc. amen :classic_cool:

KOORWA !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zrozumieliście ten teks to było wysmianie tezy że wszystkiemu winne sa kobiety o ja :-(

KOORW KOORW KOORW

A A A amen