Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia852

przeczkola w Londynie??

Polecane posty

Gość asia852

Mam pytanie do Mam z Londynu macie namiary na jakies przeczkola w okolicach Ealingu (najlepiej gdzie mozna porozmawiac z kims po polsku)?? pilnie potrzebuje jakis namiarow, moze ktos juz ma sprawdzone fajne przeczkola dla mojej Niuni. dodam ze ma 2,5 roku. prosze o pomoc i z gory dziekuje

Dobrze , że chcesz rozmawiac a nie pisać. Jakby zobaczył ktos to \"przeczkole\" to pewnie przyjeliby Ciebie a nie dziecko:-O

Gość a co to niunia
pies??

Gość asia852
zachowaj dla siebie swoje przemyslenia albo wez sie za robote jakas?? i naucz sie czytac pytania i na nie odpowiadac! moja taka rada. milego dnia ;)

Gość Nie można ot tak sobie
Pomyśl też o swojej edukacji, bo masz braki :)

Gość asia852
moze i mam ale nie jestem taka sflustrowana jak TY! ;) chyba musisz miec strasznie dolujace zycie... wspolczuje i powodzenia zycze :) a ja spadam do cancilu bo tutaj od typowych "poleczek" to nic sie nie dowiem.

o dżizas, Ciebie trzeba cofnąć do przeCZkola bo widzę że braki łoooj

Gość Nie można ot tak sobie
Ale pomyśl jaki Ty dziecku przykład dasz swoimi brakami w nauce... Matka musi być autorytetem. Nie mówie, że idałem, bo takich nie ma... Ale podstawy ortografii wypadałoby chyba znać, no nie?

Typową poleczką jesteś Ty - tłumok na emigracji huehuehuehuehue

Gość SJFJFJFJ
"sflustrowana" "przeczkole" o kurwa :D :D :D

Gość asia852
lepiej byc tlumokiem na emigracji i miec prace niz zyc na garnuszku panstwa!! a tam co dziewczyneczki same bezrobotne?? Glupie jestescie jak kilo gwozdzi... a teraz spadam bo z takimi pustakami nie ma o czym dyskutowac! narazie "poleczki" :)

Gość leżę i kwiczę

Gość buehehehe
przeczkole dla niuni, cancil, sflustrowana :D :D :D Dziewczyno, ogarnij sie troche bo nie umiesz ani sie wyslowic ani sama nic zalatwic - ani mieszkania ani "przeczkola". Szukasz tyko namiarow, nawet rozumiem dlaczego - twoj angielski pewnie jest na "poziomie" twojej polszczyzny i zaden Anglik nie wie o co ci chodzi :O

Gość nina7777
haha..."u made my day";))))

Gość dgfgfg
co za analfabetki pisza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pisze sie przeczkola tylko PRZEDSZKOLA i race ci sie tam wrocic i zacacz porzadnie szkolic ortografie :D:D:D

\'sflustrowana\' kobieto, to Ty nie umiesz sobie sama znalezc \'przeczkola\' :classic_cool: ? ;d

Gość asia852
ide do przeczkola!!!

Gość hfgchfxhfx
matko i corko- przeczkole!!! na poczatku myslalam ze w tytule sie pomylila bo za szybko pisala lub z dzieckiem na kolanach, a potem padlam ze smiechu i jeszcze to wyzwanie od poleczek namiary na przedszkole w Londynie????- jak taka jestes swiatowa nie POLECZKA to bierzesz kochana numery i dzwonisz pytasz gdzie maja miejsca, ale chyba z angielskim slabo prace masz na pewno swietna z takim poziomem jezyka

Gość sranie w bramie
poezja! hahahha nie ma to jak podstawy ortografii hehehehh idz kolezanko moze w "cansilu" ci pomoga bo my tutaj wymiekamy ze smiechu!

Gość ale trzeba trafic do cancilu
kto da namiary? :D :D

Gość przeczkola w Londynie
czy jej o ortografie chodziło czy o przedszkole? bo chyba o to drugie? no i co pomogłyście jej? nie bo wam w oko przeczkole wpadło i co pomoc sie jej nie nalezy????? to wyj jestescie okropne nie ona,niech sobie pisze jak chce i tak wiadomo o co chodzi bo nie pomyliła przedszkola z praca ale nie bo wy sie uczepicie i pomocy juz dziewczyna nie dostanie buuu nienawidze tego kafe ludzie tu sa okropni

Gość nie radzi sobie z niczym
ani z poprawna pisownia ani z szukaniem przedszkola dla dziecka (bo jak rozumiem "przeczkole dla niuni" to przedszkole dla dziecka), nie radzi sobie ze znalezieniem mieszkania (na innym topiku 'namiarow' szukala na mieszkanie czy na agencje co jej to mieszkanie wynajma) to jak sobie jako matka radzi? Szkoda dziecka i juz troche sie nie dziwie brytolom co jednej matce dziecko zabrali bo 'za glupia byla'. Dziecko ma prawo do wychowania w w miare normalnych warunkach i przez w miare normalnych (umiejacych czytac i pisac i sie wyslawiac) rodzicow :O To jest dno totalne!!!!!

Gość okropne jesteście
nie chce mi się komentować, powiem tyle, przykro sie czyta. bynajmnej nie z powodu błędów popełnionych przez autorke.

Gość nie radzi sobie z niczym
To daj autorce namiary na 'przeczkola' :D idz z nia do canciliu i zalatw jej mieszkanie bo wynajac nie umie i nie narzekaj. Ja mam prawo tepic glupote, pomagam ludziom wartym pomocy :-)

Gość miloooooooo
Widze, ze tu sami wykształceni ludzie pisza, tyle lat spedziliscie na nauce zeby magistra zrobic tylko po to zeby zasady ortografii poznac. Wezcie sie za robote a nie czepiacie sie "biednej" kobiety ktora sie przejezyczyla, na pewno zdazylo sie to kazdemu z was i to nie raz. A znajomosc ortografii nie ma az tyle wspolnego z wychowaniem dzieci. Odnosnie pracy na zmywakach, to kazdy pracuje tam gdzie mu pasuje, z ta roznica ze w Angli to co zarobisz w miesiac starczy ci na kolejny miesiac normalnego zycia, a to co zarobisz w Polsce na zmywaku to tylko na papier toaletowy wystarczy i to ten szary. Polacy to chyba najbardziej zawistny narod - nie mowie ze wszyscy tacy sa

Gość do miloooooooo
zgadzam sie z toba w 100% ... tyle wypowiedzi, a zadna nie odpowiedziala na pytania autorki ;/ Juz lepiej walic byki jak autorka, niz byc analfabeta jak wiekszosc ludzi w tym watku ...

Gość gr..............
Na kafe to norma, trzeba sie do tego przyzwyczaic :-O... niektorzy czekaja tylko na okazje zeby krytykowac, wylewac swoje zale i frustracje... albo sie pochwalic ... normalnie rece opadaja :-O