Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butterfly19

mijaja dni a ja glupieje...

Polecane posty

Gość butterfly19

bo facet sie nie odzywa. mialam juz tylu facetow i wiem jak wygladaja poczatki zwiazkow ale teraz nie wiem co jest grane. poznalam faceta 5 dni temu przez wspolnych znajomych, podobno chcial mnie poznac. skonczylo sie tym ze oni grali w bilarda a my gadalismy ze soba. potem wzial moj numer od nich i napisal. pisalismy dwa nastepne dni, zdrabnial moje imie mielismy sie razem gdzies przejechac itd,(a ja sie lekko zauroczylam) ostatnii sms byl 3 dni temu w stylu ze sie odezwie czy pojdziemy gdzies w czwartek, czwartek minal napisalam mu czy idziemy czy nie to nie odpisal. co ja zrobilam zle? facet mnie tak nagle olal? niechce sie narzucac a chcialabym miec z nim jakies plany. to glupie...

Gość magdamagdula
nie odpisał na twojego sms-a-to niegrzeczne! olał cię, daj sobie spokój. Moze i się odezwie jak sobie przypomni ale póki co : daj sobie z nim spokój!

Gość butterfly19
zastanawialam sie czy moze nie ma kasy na komorce? ale wg mnie to glupie tlumaczenie sobie:] ale tak nagle mu sie odmienilo? nie spotkalam sie nigdy z czyms takim:/