Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz1978

moja laska zarabia 20 tys miesiecznie !

Polecane posty

Gość kapitalista1988
hah uwielbiam te wykresy i płacz cebulaczków że mało zarabiają. Od kiedy skończyłem 18 lat i poszedłem do pierwszej pracy, nie zarabiałem mniej niż 3500 brutto. W wieku 22 lat wyciągałem już po 6k brutto pracując w banku. Teraz mając 25 lat i prowadząc prywatną firmę, nikogo nie zatrudniając mam po 17-20k dochodu ( pośrednik finansowy ). Jak ktoś ma umysł biedaka to umrze biednym i nie zmienią tego ani studia ani gospodarka

Gość gość
brawo, pośrednicy finansowi zarabiają na wciskaniu kredytów i regsów naiwnym jeleniom, brawa dla ciebie że żyjesz nieszczęściami innych. ps. sam jesteś cebulakiem tłuku kartoflany

Gość gość
ciekawe co robi

Gość gość
bogaca sie na krzywdzie ludzkiej

Gość rafciu
SUBKILLER Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala ci wytrwać. Dlatego pośpiesz się zmotywuj i zarabiaj pieniądze razem z subkiller.pl >>> https://subkiller.pl/?p=rufus8 Zalety naszego programu partnerskiego Unikalne programy partnerskie Premium i Sub SMS Znakomita skuteczność programów partnerskich Szybkie wypłaty bez prowizji Możliwość edycji programów pod względem graficznym 11% od poleconych Dobry kontakt z administratorem

Gość gość
Straszny burak był z autora tego tematu, mam nadzieję, że "nie az tak madra, zeby zarabiac trzy razy tyle co on" Kobieta kopnęla go w ten zawistny zad :)

Gość takijeden666
Ja bym taką na rękach nosił. :)