Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uimyunbytv

jak będę miała dzieci to będę je wychowywać...

Polecane posty

Gość uimyunbytv

... w prawdzie że homoseksualizm to dewiacja a murzyni są głupsi od żółtych i białych!

Gość tenjedenjedyny
z tym pierwszym sie zgodze, ale drugie to juz zwykla glupota i nietolerancja

Gość tenjedenjedyny
tak jak tobie jedne rzeczy mogą przeszkadzać to mi także

homofob :-o plyna ryby plyna oby tak było.

Gość
kilka dni temu 7-letni siostrzeniec zapytał mnie kto to jest gej :D wytłumaczyłam delikatnie - był szczerze zszokowany :classic_cool: nie takie to proste jak się Wam wydaje

Gość tenjedenjedyny
nazywaj mnie jak sobie chcesz, ale skoro homo zasługuja na tolerancje to homofoby tez powinny

Gość bbbbbb35
twój siostrzeniec był zszokowany ale moje dzieci rozumieją co to homoseksualizm i nie miałam problemu z wytłumaczeniem im tego, oczywiście wychowuję ich na ludzi w 100% tolerancyjnych (dla ciemnoskórych, dla osób homoseksualnych itd.)

Gość Robert Biedroń
Uważam, że jesteś głupią, zaściankową, nazistowską, ksenofobiczną, moherową rasistką-homofobką! W ramach tolerancji i wolności, twoje dzieci powinny ci zostać przymusowo odebrane i umieszczone w przykładnej rodzinie murzyńskich pedałów!! Zaś ty- za posiadanie niepoprawnych politycznie poglądów, powinnaś zostać rozstrzelana dla przykładu. Co prawda kara śmierci to bestialstwo, ale dla tak zdegenerowanych jednostek warto zrobić wyjątek Heil Homo 🖐️

A co to znaczy "zasługują",uważasz że homoseksualiści są gorci od herero?

Gość
ja też nie miałam problemu - sam stwierdził, że to obrzydliwe :) nadmienię, że nie tłumaczyłam w ten sposób aby odebrał gejów negatywnie :)

Gość
:D pan, który się żeni z innym panem :p

zanim bedziesz - wychowasz twoje dzieci, nietorelancja PRAWIE zaginie, jedno przyjdzie z murzynem, drugie z pedalem a trzecie z lesbijka, a ty nareszczie zmadrzejesz jak poznasz tych ludzi a dzieci i tak bedziesz kochac bo taka rola rodzicow.

Gość
ja też nie miałam problemu - sam stwierdził, że to obrzydliwe - i nie chcialas mu tego jakos wyjasnic?:o

a co was obchodzi kto z kim sypia? :O homoseksualisci nie robia nikomu krzywdy wiec wy tez powinniscie sie od nich odczepic 🖐️

Gość A co was obchodzi
Kto i jak wychowuje swoje dzieci?

albo wszyscy przejdą na islam wiec będzie czarczaf i kamienowanie a jak na razie wszystko na to wskazuje. Islam jest najszybciej zdobywającą nowych wyznawców religią na świecie :P więc kto wie co będzie kiedyś :O 🖐️

Gość zgodzę się
Swoje dzieci też będę wychowywać w takim przekonaniu że homoseksualizm to choroba a jego praktykowanie to obrzydliwa dewiacja bo zaiste tak jest. Co do drugiego poglądu też się zgodzę, Patrząc na dorobek rasy białej czy żółtej na przestrzeni dziejów można odnieść wrażenie że murzyni są głupsi. Murzyni nie osiągnęli nawet ułamka z tego co osiągnęli żółci czy biali na przestrzeni wieków. A dziś murzyni tylko walczą między sobą w Afryce lub klepią biedę i gangsterstwo w Ameryce (oczywiście z nielicznymi wyjątkami, ale jednak). Ilu jest czarnych naukowców a ilu żółtych lub białych? Murzynów natura nie obdarzyła inteligencją ale za to mają inne zalety. Stwierdzenie że murzyni są głupsi nie powinno nikogo obrażać bo za to że są głupsi to lepiej grają w kosza w NBA i odnoszą większe sukcesy w biegach niż biali. Po prostu natura dała murzynom sprawność jakiej nie dała białym a białym i żółtym dała rozum jakiego nie dała murzynom.

Co za pięrdoły, az głowa boli! zgodzę się co z ciebie za pojeb :-o Co cię obchodzi kto z kim sypia i co robi? A może jeszcze powiesz ze btuneci i niebieskoocy sa głupsi bo ktośtam o blond włosach i oczach ziolonych odkrył to i to :-O Kolor skóry nie ma się NIJAK do mądrości. To tak jakbyś była uprzedzona do osób o brązowym kolorze oczu albo rudych włosach. To jest chore!