Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldlfdfdfdfd

Czy jesli rano nie jem sniadania a zjem dopiero je o trzeciej popołdniu schudne?

Polecane posty

Gość ldlfdfdfdfd

Rano mi burczy w brzuchu ale potem dajmy jem cos bardziej kalorycznego jak na przyklad kanapki z pastą serową i majonezem //czy schudne?

Gość laberdoka
jak sie chce schudnąć to powinno sie jeść śniadanie niestety natomiast po 16 albo po 18 nie jeść

Gość rdrgfg
śniadani-najwazniejszy posilek dnia. to on przystosowuje, przyzwyxczaja twoj zoladek do teo ze caly dzien bedzie cos trawil. zrezygnu jjesli chces z zkolajci ale nigdy ze sniadania. taknie schudniech tylko zgrubiesz ;|

śniadania nie powinno sie jeść zgodnie z biologia człowieka od wstania nalezy pic a pozniej jesc po3,4 godzinach.

jakbym rano nie zjadła śniadania to bym zemdlała w drodze na uczelnię ;P a jeśli chodzi o odchudzanie to podobno trzeba jeść śniadanie, bo jak się nie zje to potem je się jeszcze więcej :P

Gość maturka4
Najłatwiej się chudnie jedząc 5 MAŁYCH posiłków dziennie - do godz. 18. Ale śniadanie obowiązkowo. Proponuję musli z jogurtem naturalnym, syci na amen

[zgłoś do usunięcia] aky jakbym rano nie zjadła śniadania to bym zemdlała w drodze na uczelnię ;P a jeśli chodzi o odchudzanie to podobno trzeba jeść śniadanie, bo jak się nie zje to potem je się jeszcze więcej gowno prawda! 18:01 [zgłoś do usunięcia] maturka4 Najłatwiej się chudnie jedząc 5 MAŁYCH posiłków dziennie - do godz. 18. Ale śniadanie obowiązkowo. Proponuję musli z jogurtem naturalnym, syci na amen gowno prawda!

Gość szczuplaaa
Złoty to co radzisz ?? jak jeść żeby schudnąć ??

Gość to ja mam pytanie
Złoty, skoro wszystkie teorie formuowiczek negujesz, to czym jest \'też prawada\"?

Gość wewfwf
ja gdybym nie zjadła śniadania to mdleje z głodu! jak wstaje jestem głodna jak wilk i pędzę do lodówki. Chyba bym się porzygała jakbym nie zjadła śniadania. Śniadanie to posiłek który zjadamy do godziny od wstania