Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekko sfrustrowany

Nieodpisywanie na smsy.

Polecane posty

Gość Lekko sfrustrowany

Poznałem pewną dziewczynę i niedługo się z nią spotkam, a narazie ze sobą tylko piszemy. Już sporo czasu z nikim nie kręciłem i już wiem czemu tego nie chciałem. Denerwują mnie niejasne sytuacje. Takie jak np. nieodpisywanie na smsy. Wiem, że nie ma tragedii, wiem, że jak ktoś nie odpisuje to może nie jest przy komórce, nie ma jaki odpisać. Staram się nie wymyślać niczego. Ale jeśli proceder się powtarza to zaczynam się denerwować. Moja pierwsza dziewczyna była tak niezrównoważona, że nigdy nie byłem pewien co jest przyczyna nieodpisywania. Nieraz coś jej się przestawiało i wymyślała jakieś tragiczne rzeczy nas dotyczące. Do teraz pozostały mi takie nerwy... Napisałem do niej po 12 i do tej pory się nie odezwała. Domyślam się, że może być nad jeziorem , ale szkoda, że nie znalazła czasu na odpisanie ;(

Gość monisia860116
nie jest zainteresowana ...

Gość Lekko sfrustrowany
Codziennie wieczorami gadamy na gg i nie wygląda na znudzoną. Trudno, jak odpisze to nie odezwę się :/

Gość faciooo
Do kobiet się nie pisze smsów tylko się dzwoni. A jeśli się dzwoni, to w celu umówienia się z nimi. Pisz dalej te smsy to daleko zajedziesz.

spokojnie;) nie bój żaby.. :D wyobraź sobie, że moja i moja siostra poszły podejrzewam na wszystkie galerie jakie tylko we Wrocławiu o 10 rano i do tej pory ich nie ma, a kontaktu żadnego..rozumiesz to? to jest dopiero hardcore :D :classic_cool:

"nie jest zainteresowana ..." Bardzo trafny wniosek. To nic, że piszą na gg codziennie, to nic że zazwyczaj odpisuje na sms-y i chce się z nim spotkać. NIE JEST ZAINTERESOWANA i kropka:D No proszę Cię... Może po prostu jest czymś zajęta, albo przeczytała sms i o nim zapomniała. Czasem tak jest, że sie nie odpisze bo cośtam.

litosci;/ nie panikuj ,jest pewnie zajeta.nie szukaj dzioooooory w calym stary:)bo wpdaniesz w jakas chorobe:)

Gość Lekko sfrustrowany
Jak chcę to będę pisał. Poza tym spotkanie umówione, a ona nie mieszka tak blisko żeby wyjść z domu i w każdej chwili się z nią zobaczyć.

Gość Lekko sfrustrowany
Nie no, ta jak pisałem został mi uraz od pierwszej i ostatniej dotąd dziewczyny, która ciągle miewała humorki i jeśli nie odpisywała to znaczyło, że coś już jest nie tak.

Gość Remex
olej ja pokaz ze ci tez nie zalezy wez ja na przetrzymanie wtedy zobaczymy czy sie odezwie

nie napieraj, i przed wszytskim nie opieraj ,,nowego,, na ,,starym,, bo nic z tego nie wyniknie, cierpliwie czekaj, albo poprstu powiedz jej przy nastepnym spotkaniu co cie dreczy,jak wyglada sytuacja

Gość To powiedz mii
Lekko sfrustrowany, to powiedz mi dlaczego faceci nie odpisuja na sms-y?? Pisal do mnie facet od tygodnia wysylala eski, a gdy ja napisalam pierwsza jemu, nie odpisuje od 2 dni! I co mam myslec? Wiec widizsz to dziala w dwie strony!

Gość Lekko sfrustrowany
Nie wiem, ale jeśli już z kimś jestem w bardziej zażyłych kontaktach, chcemy się spotkać to nie odwalam głupot, nie prowadzę gierek i normalnie się odzywam. Nie zasypuję smsami, napisze jednego i tyle :P Nie obrażam się jeśli ona nagle przerywa rozmowę i nie odpisuje. Po prostu uważam, że jesteśmy na tyle dorośli, że niepotrzebne są nam jakieś głupie pozory i manifestowanie czegoś.

Gość Remex
rozumiem ciebie ze nie lubisz nie domówień widocznie jej az tak nie zalezy na tobie tez byłem z kobietą po nad rok i nie wiem dlaczego pewnego razu zamikla jak spróbowalem sie czegos dowiedziec dlaczego nie odzywa sie to kłuczyła cos tam gadala ze ma duzo pracy takie tam ble ble nie potrafila mi nic sensownego powiedziec po prostu zagrala mi na uczuciach i tyle to samo moze byc u ciebie.

Gość raczej to ty masz
jakis problem ze swoja neurotycznoscia:P:P

Gość Lekko sfrustrowany
Hmmm, ale ja ją znam... półtora tygodnia ;) A raczej nawet jeszcze nie znam. Póki co się podkręcaliśmy i podkręcamy i obydwoje chcemy się spotkać.