kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 Spodobał mi sie jeden chłopak ja mu chyba też ...dodam ze nie rozmawialismy jeszcze ze soba ale w tym samym miejscu pracujemy wiec pewnie niedlugo sie poznamy ;) problem w tym ze on jest o 2 lata odemnie młodszy . wybic sobie go z glowy czy nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 24, 2009 problemem byloby to, ze okazalby sie gejem:P 2 lata? no co ty, to ma byc roznica?:D dajesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walnięta jesteś Napisano Lipiec 24, 2009 co ma wiek do miłości, wybij go sobie, bo faceci głupich bab nie lubią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oligara Napisano Lipiec 24, 2009 wcale sie tym nie przejmuj!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 no wiem ze to nie bylaby zadna ruznica gdybysmy mieli np .po 22 lata ale on ma 17 lat a ja 19 :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ferdek Napisano Lipiec 24, 2009 zrób mu test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 jaki test??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ferdek Napisano Lipiec 24, 2009 porzadnie mu obciagnij jak Ci sie spusci do ust to jest dzieciakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 Napisano Lipiec 24, 2009 ferdek- ;) a nie wisi za takie cos jeszce prokurator ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śliwaaaaa Napisano Lipiec 24, 2009 mój związek też zaczął się w podobnym wieku ,i tez moj jest młodszy o 2 lata;) a dziśjuz 9 lat razem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ferdek Napisano Lipiec 24, 2009 do 16:)Poza tym to raczej Cie nie wyda chyba ze bedziesz to robila przy jego rodzicach wtedy inna sprawa pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach