Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLEAAAA

DIETA MZ ,CZYLI MNIEJ ZREC KTO SIĘ PRZYŁĄCZA.?? EFEKTY NA CAŁE ZYCIE!!

Polecane posty

Gość
mio mio no właśnie mój mąż wolał jak miałam trochę więcej ciała, on nie lubi jak dziewczyny wyglądają jak wieszkaki chociaż mi do niego trochę brakuje :P ale dzięki Wam za wypowiedzi:) Pozdrawiam

Daria, jakbym miała taką figurkę to bym się już nie odchudzała:P. Ja dziś sobie pofolgowałam, ale troszkę choruję...reumatyzm itp:/ musiałam chyba odreagować. Szkoda nawet pisać:/Ale jutro też jest dzień:) A dziś przed spaniem nic już nie zjem:P

agguńka 84, jeśli lubisz fitellę, to może masz ochotę zostać testerką? Wystarczy wysłać maila na adres kontakt@fitella.pl. Testujemy Smaki Lata, czyli wersje owocowe z żelkami. Dla aktywnych testerek ciekawe nagrody do wygrania (maty do ćwiczeń, torba Nike i piłki do ćwiczeń). Pozdrawiam i zapraszam

dziewczyny, co taka cisza dzisiaj? Ja co prawda nie mam się czym chwalić; zjadłam troszkę ponad plan:/... Piszcie, co tam u Was?

Gość KLEAAAA
ja wszamałam całego arbuza 2 grejfruty rybke 2 jajka sałatke warzywna i tunczyka z puszki :D

Przynajmniej zdrowo;) U mnie nie byłoby źle, gdyby nie bananowiec i szarlotka:/ Dużo tego nie było, ale zawsze coś ponad program:/

Gość mio- mio
A ja zjadłam sałatkę z pomidora i cebulki + jabłko jedno surowe drugie pieczone + 4 rzodkiewki + gotowaną fasolkę (niestety soloną) ok 150gram. Upiekłam dzisiaj ciastka z masłem orzechowym i kawałkami czekolady :) to już 3 rzecz którą upiekłam wciągu kilku dni, nie muszę jeść, ale muszę karmić innych... Pozdrawiam.

Hej:) Dziś pełna mobilizacja...Wieczorem 40 min. biegania...Wyjazd nad morze już za 11 dni:D Lecę pracować. Miłego dnia wszystkim, papatki:)))

Hej laski, co jest? Czyżby nasz topik upadł? Co tam słychać, jak zmagania? U mnie dziś ok... Na razie 800 kcal; dojdzie jeszcze ok. 200 (mała kolacja):D Pozdrawiam:))

Gość ponawiam temat
z 61,9 mam chęć na 58. Nie chcę już diet z efektem jojo, tylko przyspieszyć trochę metabolizm, skurczyć żołądek aby jeść mniej. Bardziej uważać na to co jem Ktos ma ochotę dołączyć?

a będziesz liczyć kalorie? jak tak to ja odpadam ;) nie mam do tego serca bo zaraz robię się głodna. chcę z 61 (było 63) zejść tak do 54-55. jem wszystko tylko mniej, nie podgryzam w ciągu dnia, stopuję ze słodkim, ale jak przyciśnie to owszem przegryzę. bardzo niedietowa ta moja dieta