Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLEAAAA

DIETA MZ ,CZYLI MNIEJ ZREC KTO SIĘ PRZYŁĄCZA.?? EFEKTY NA CAŁE ZYCIE!!

Polecane posty

Gość KLEAAAA
W domu sa ciastka takie z ajerkoniakiem mmm mniam :( Zjadła bym pare ale raczej słodyczy nie moge jesc :(

Daria, ja już się zarejestrowałam na fotosiku, ale w aparacie baterie mi wysiadły:/ A na ostatnich zdjęciach, jakie mam, ważę 63,5 kg:/ Więc są trochę nieadekwatne do rzeczywistości. Jak tylko zdobędę baterie do badziewskiego aparatu, wrzucę fotki:) Piekłam dla mamy bananowca, z 2 tabliczek czekolady, i tylko mały okruszek spróbowałam;) Na deserek kawusia i malutki kawałeczek szarlotki. Kurde, co za pogoda, z rowerku nici:/

Dziewczyny, z jakimi partiami ciała macie największy problem? U mnie uda i dół brzucha:/ Brzuch jeszcze da się ścierpieć przy zgrabnych nogach... Tak samo jak udziska przy szczupłej talii;) A u mnie ani jedno, ani drugie:/ Biegam, jeżdżę na rowerze, ćwiczę na orbitku, czasem pływam; brzuch się formuje, a nóżki nie:/

Gość KLEAAAA
u mnie brzuc i nogi ;/ Zjadłam sphagetii i dziwnie się czuje;/ Tak jakbym jakis tłuszcz zezarła jakis smalec łee.. Musze to spalic ;p

Też miałam takie odczucia po udkach z kurczaka:/ Zawsze jem piersi... A troszkę spalić się przyda; moze wskoczę na orbiego na jakieś 40 min. Ostatnio strasznie słabo się czuję; fizycznie byłam silniejsza jak więcej jadłam; ale wolę już to zmęczenie niż ciągle rozepchany żołądek:/

Cześć dziewczyny, ja co prawda mam własny topik, ale chętnie do was dołączę. Startowałam z wagi 80 kg, teraz mam już 76,4 !! Jestem na diecie 1000 kcal, ćwiczę (głównie brzuszki, bo to moja największa bolączka) i testuję muesli fitella z żelkami. Zapraszam na mój topik.A może jest ktoś chętny do testowania fitelli?

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz 6zł

Ja akuratnie jem w pracy na śniadanko fitellę na zmianę z fitness:) Fitella jest słodsza, ale chyba na dłużej się najadam...

Co tam u Was? Ja zaraz lecę do kina... Tym razem 0 popcornu...ale dam radę:) Za to jutro zjem na podwieczorek kawałek ciasta:D

Hej:) Chciałabym się dołączyć. Ja niestety startuję z o wiele większej wagi- 97kg, wiem tragedia, strasznie się zapuściłam od czasu śmierci bardzo bliskiej mi osoby...Nie ma sensu się usprawiedliwiać. Myślałam o diecie Diamondów.

Witajcie! Nie przypuszczałam, że jak się zacznie MŻ, to będą efekty! Ja od kilku dni (4,5) jem mniej tego, co zwykle i już schudłam 3lg. Wcześniej nie wierzyłam, ze to realne. Fakt, słabo się czuję i chętnie bym spała, ale przy 2 dzieciaków to niemożliwe. Także zachęcam, o naprawde działa!

Gość KLEAAAA
Witajcie :P Ja dzis kompletna porazka zjadłam bardzo duzo zaraz wam napisze co.: 3 grejfruty pól arbuza pól marchewki 6 małych ciasteczek (markizy) Troche makaronu Samo mieso ze sphagetti tylko ze na samemu robionym sosie Ananasa;/ 2 zielone herbaty

Gość mio- mio
Witam Ja zaczęłam dietę MZ 10 lipca zaczynałam od 79kg a teraz ważę...72 chyba za szybko straciłam te kilogramy i pewnie będzie efekt jojo. Moim problemem są słodycze, jestem od nich uzależniona, ale wychodzi na to, że one były moim problemem, bo wystarczy ze je odłożyłam i zaczęłam chudnąć. Nigdy nie objadałam się zwykłymi posiłkami. Mogłam spokojnie nie jeść całe dnie, a energię brać ze słodkiego. Po czasie spędzonym w USA bardzo przybrałam na wadze, ale wyglądało to bardziej na opuchliznę, której pozbyłam się dopiero po 9 miesiącach od powrotu do kraju jak intuicyjnie zdecydowałam się na głodówkę 13 dniową (jak już mówiłam mogę nie jeść). Zeszło ze mnie 10 kg, ale byłam przygotowana na jo - jo, po takim intensywnym spadku wagi, ale opuchlizna już nie wróciła, poza tym przestały boleć mnie plecy w części lędźwiowej, co okazało się wspaniałym "bonusem" :D lekarz mi potem wyjaśnił, ze jelita mi uciskałaby na kręgosłup...Rozpisałam się, zmierzam do tego, że MNIEJ ŻRĘ i liczę na to że przy wzroście 168 będę ważyła 53 kg.Plusem mojej budowy ciała jest to, że nadmierne kilogramy rozkładają mi się równomiernie, więc nie mam problemu z konkretną częścią ciała, no może z biustem bo .... stóp nie widzę.. :D

Gość Kreeet
A ja mam dosc..Musze schudnąc do wrzesnia..i nie wiem czy na MŻ Schudne z 15 kilo ;/ Mój jadłospis sniadanie 12:00 dwa plasterki ananasa obiad: 14:30 1 grejfrut kolacja: 18:00 2 plasterki ananasa. Przekąska 20:00 pól grejfruta. W miedzy czasie bede piła zielona herbate ;]

Kreet, dość restrykcyjną masz tą dietę:) Ja staram się jeść większość produktów, tylko w małych ilościach...no i 0 słodyczy...ale mi do szczęścia wystarczą 3-4 zrzucone kilogramy:) Przez 3 tygodnie udało mi sie pozbyć 2,7kg; myślę, że to dobre tempo:) Kleaa, wcale tak dużo nie zjadłaś; głównie owoce:) Ja dziś na śniadanko: 2 kromki chleba Fitness; jedna ze śledziem, a druga z serem Gouda Light, pomidorek i kawałek bananowca. Teraz idę na kawkę - bez ciasta:) Miłej niedzieli życzę:)

Mio mio, ja po pobycie w USA też przytyłam:/ Wtedy byłam jeszcze przed urodzeniem dziecka, więc trochę poćwiczyłam i wszystko zeszło. Teraz metabolizm mi zwolnił i muszę się naprawdę pilnować.

Gość MoniczkaPL
Hej ja tez sie przyłaczam. Jestem po drugiej ciazy i jeszcze mi troche brzuszka zostało. Waga 65 zwrost 165. Cel 58kg;]]]

Gość KLEAAAA
Witam ;] Tak..Głównie owoce.. Ale tych ciastek mogło nie byc xD Dzis na sniadanie zjadłam twarozek z pomidorkiem A na obiad rybke ;]

Gość KLEAAAA
Witaj moniczka :P

Gość KLEAAAA
KUBA.!!!! BŁAGAM.!! LITOSCI!!! JEDNYM SŁOWEM JESTES WKURWIAJACY ;]

Gość
Witajcie dziewczyni:* Przepraszam, że mnie tak długo nie było, ale wiadomo weekend i nie chce się siedzieć przed kompem :P Dzisiaj zjadłam: śn-2 kromki razowego z pomidorem + 1 parówka 2 śn-płatki z mlekiem ob- schabowy z ziemniakami i sosem grzybowym Chyba dzisiaj już więcej jeść nie będę. Dziewczyny jak myślicie, wyglądam na wagę 55 kg czy grubiej? Mąż mi spokoju nie daje od jakiegoś czasu i ciągle gada żebym przestała już się odchudzać:/ Chciałabym dojść do wagi 54-52 kg ale z drugiej strony jak ciągle mąż mnie wyzywa, to mam już dosyć i mam ochotę przestać się odchudzać, sama już nie wiem co mam robić:/ wstawiłam nowe zdjęcie w stopce, to z wagą 55,5 kg.

Gość KLEAAAA
witaj ;] nie wiem czmeu nie moge wejsc na zjdecia ;/

Gość KLEAAAA
Bardzo dobrze wyglądasz :P

Gość
hmmm u mnie się otwierają...

Gość
ale wyglądam na 55 czy na więcej? potrzebne mi jest jeszcze odchudzanie czy zaprzestać bo nie wiem:/ mi się wydaje, że jeszcze te 2 kg by mi się przydało schudnąć ale ja mam tak, że jak się odchudzam to strasznie chudną mi przy tym nogi i tyłek:/

Gość KLEAAAA
jak chcesz..To juz od ciebie zalezy xD Jeszcze z 2 kilo mozesz schudnąc nic ci nie zaszkodzi xD

Gość mio- mio
Daria 23 możesz już przestać :) myślę ze mąż się boi ze straci do końca swoje kochane kształty :) teraz skup się na utrzymaniu tego co już masz. Lekarz mi powiedział ze trzeba 2 lat aby organizm "przyzwyczaił" się do nowej wagi i chciał ją utrzymać, więc przez 2 lata wygląda to jak stanie na równoważni i im mniej balansu tym szybciej ciało sie przyzwyczaja do nowej wagi. To dopiero jest wyzwanie...