Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

Gość =========================
To ja. Ale to chyba coś z kompem jak słuchałem Krall. po resecie jest prawie dob... Myślałem, że uciekłaś za to mieszkanie w moim monitorze?

Gość emima
wrrrrrr znaczy, że nie wiem czy to jeszcze Ty, czy ktoś się pod Ciebie podszywa?

Gość emima
na szczęście ty Ty... hmmmm jakbym Ciebie akurat znała hi,hi,hi,hi,hi.... ;-)

Mój wiek to .... 2plus1.

Coś jest nie tak.

Gość emima
oglądałam Twój film i dlatego mnie nie było... a w Twoim monitorze jest mi nawet przytulnie...

TO im o a i aj j m f A J o

Gość emima
sorki ale teraz mnie zbiłeś z tropu... , bo wcześniej dodawałeś to do mjego wieku a teraz już nie wiem... mógłbyś bez zagadek napisać tak po prostu?

Gość emima
to co jest nie tak?

Gość emima
🌼 po pierwsze piątek po drugie piątek i super pogoda po trzecie piątek, super pogoda, wyjazd z miasta... po czwarte... NIEEEEE to jest na samym szczycie nawet przed piątkiem, który uwielbiam, nawet gdy i tak mam wolne: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! hi,hi,hi... i można być szczęśliwą z ... albo i bez... faceta... hi,hi,hi bo szczęście jest we mnie, zawsze było tylko przez pewnego pana XYZ przez moment przygasło... wracam do ludzi... był moment, gdy schowałam się tutaj przed wszystkimi, żeby nie obnosić się ze łzami i bólem ( najlepiej płakać w samotności)... ktoś mi tu pomógł rozpostrzeć skrzydła, które zawsze miałam :-)... i wcale nie pogodzilam się łatwo ze stratą... pewnie, że jeszcze boli, bo to nie było dla mnie zabawą włożyłam kawałek serducha w ten związek... mam też dobre wspomnienia szczególnie sprzed kilku miesięcy... teraz to już była równia pochyła i szarpanie emocjonalne... ale nie, nie żałuję... niczego w życiu nie żałuję...

Gość emima
:-) "Siedem dusz" hmmm .... jestem pod wrażeniem ... dobry - nie da się porównać do mojego Almodovara, bo to inna stylistyka... :-) ale lepiej uronić łezkę ( albo całe potoki łez) ze wzruszenia niż...

Cały czas to ja emima. Musialem zrobić formacik , ale chyba będę musiał całego kompa wyczyścić, cholera . Cieszę się razem z Tobą. Bądź silną kobietką i wymagającą. ja tu zajrzę co jakiś czas, ale znikam na2

Witaj emima, to cały czas byłem ja. Cieszę się razem z Tobą emima. Musiałem zrobić formacik , ale chyba będę musiał całego kompa posprzątać. Teraz znikam na ok. trzy tygodnie, ale zajrzę czasami do monitora... jak byś chciała i mogła odpisać to było by bardzo sympatycznie Pani Nieznajoma. ...pamiętaj o koncercie! narka

a, Bądź stanowcza i wymagająca, a uzyskasz lub otrzymasz dużo więcej.... data mussssss to .........................................

Gość emima
;-) jestem ale przez tylko chwilkę ... gdy wrócę do siebie, to będę zaglądać od czasu do czasu... koncert hmmmm ;-).... pozdrawiam, pa,pa

"...jesień idzie nie ma na to rady..." ale lubię ten stan... zimno za oknem a ja zawinięta w ciepły koc.... z jakąś książką ... i ukochaną TRÓJKĄ w tle... mmmmmm ... jeszcze pyszna herbata do tego...

CO JEST ? po pierwsze piątek po drugie piątek i super pogoda po trzecie piątek, super pogoda, wyjazd z miasta... ... A PO POWROCIE emima OPALONA. I to jak pięknie! Teraz z koralikami emima... Wyglądasz bardziej tajemniczo, intrygujesz mnie jeszcze bardziej... po czwarte... NIEEEEE to jest na samym szczycie nawet przed piątkiem, który uwielbiam, nawet gdy i tak mam wolne: ŻYCIE JEST PIĘKNE !!! ... OCZYWIŚCIE ŻE "ŻYCIE JEST PIĘKNE". polecam film, stary ale... Emima... co Ty robisz już w domu? "...jesień idzie nie ma na to rady..." ale lubię ten stan... zimno za oknem a ja zawinięta w ciepły koc.... ...JESTEŚ SZYBKĄ DZIEWCZYNĄ. LATO TRWA, A TY Z DEPRESJĄ PIJESZ HERBATĘ!!! WYGOŃ JĄ OD SIEBIE I NIE POZWÓL, ABY DOPADŁA CIĘ "JESIENNA ZADUMA". jESZCZE ZA WCZEŚNIE! Diana Krall - A Case of You SPRAWDZĘ TO CUDO. LECZ POZNAWSZY KRALL TO WIEM, ŻE MUSISZ ZMIENIĆ REPERTUAR. CZY TEKST, MOŻE NAS DOTYCZYĆ JAK TEN POPRZEDNI? Ktoś powiedział, że Twój smutek jest moją goryczą, a Twoja radość moim szczęściem. Pamiętaj o tym i już nigdy mnie nie kłam pisząc, że wszystko jest w porzo. Bo Cię odnajdę, ...skopię Ci dupsko i ...nasadzę bratków! NO, EMIMA...

herbata bez depresji... naprawdę pyszna- zielona, albo czarna z bławatkiem z ulubionej herbaciarni... mmmm... bo taka pogoda u mnie herbaciana, nastrojowa... ale nie smutna.... byłam u siebie na chwilkę ... a jutro wracam na dobre bo, ... nie należę do tych towarzyskich, więc bywam z ludźmi ile chcę a potem szczęśliwa wracam do siebie... ;-) znajdziesz, znajdziesz... hmmm... przecież już wiesz, gdzie jestem... chyba, że przy tym formatowaniu mnie usunąłeś z monitora :-)

"Pamiętaj o tym i już nigdy mnie nie kłam pisząc, że wszystko jest w porzo. Bo Cię odnajdę, ...skopię Ci dupsko i ...nasadzę bratków! " skąd wiedziałeś??? a co do filmu " Życie juest piękne" to znam :-) ale to też bardzo smutny obraz ... a u mnie jest bardzo źle, BARDZO!!! nie potrafię jak Guido w filmie udawać dłużej, że jest O.K. ... już nie czekam na wygraną... nie nazbieram 1000 punktów... cholera... a tekst "A case of you" (w tłumaczeniu) zanim nasza miłość została stracona, powiedziałeś "jestem stały jak gwiazda polarna" a ja powiedziałam, "ciągle w ciemnościach gdzie to jest? jeśli mnie zechcesz, będę w barze" na tyle bawełnianych podkładek w niebieskim świetle ekranu telewizora narysowałam mapę kanady oh, kanada z twoją twarzą nakreśloną na niej dwukrotnie w mojej krwi, jak w świętym winie smakujesz tak gorzko i tak słodko zarazem mogłabym wypić skrzynkę ciebie, kochanie i wciąż byłabym na nogach wciąż byłabym na nogach och, jestem samotnym malarzem mieszkam w pudełku z farbami boję się diabła i zostałam narysowana dla tych, którzy się nie boją. pamiętam tą chwilę, gdy powiedziałeś mi "miłość dotyka dusz" z pewnością dotknąłeś mojej bo część ciebie wylewa się ze mnie w tych liniach od czasu do czasu moja krew moje święte wino smakuje tak gorzko i tak słodko mogłabym wypić skrzynkę ciebie, kochanie i wciąż byłabym na nogach wciąż byłabym na nogach poznałam kobietę miała usta takie jak twoje znała twoje diabły i uczynki i powiedziała, "idź to niego, zostań z nim ale przygotuj się na to, że będziesz krwawić" moja krew moje święte wino smakuje tak gorzko i tak słodko mogłabym wypić skrzynkę ciebie, kochanie i wciąż byłabym na nogach wciąż byłabym na nogach

nie wiem jak będzie ale... chcę spróbować jeszcze raz... jestem cierpliwa, wierzę, że warto... może za kilka chwil znowu będę tutaj ryczeć nie mam gwarancji niczego ale wierzę, że są rzeczy o które warto powalczyć...

Witaj emima... Po powrocie z nad wody będziesz jeszcze bardziej opalona i może... ...może będziesz miała więcej nowych pomysłów na życie. Zachodzą w Tobie zmiany: Zrobiłaś nick na czarno! - Zachowałaś się jak dojrzała kafeterianka. Postawiłaś za nickiem trzy kropki... -Teraz jesteś bardzo tajemnicza. Chcesz na nowo... ponownie spróbować... -Jesteś odważna, lub lubisz ryzyko. >>>>>>>>A jak nie zmieni się?

CIESZĘ SIĘ, ŻE JESTEŚ TU! Uciekam i czekam. Ja wciąż pomarańczowy.

po drugie jadę jutro ze znajomymi nad morze... :-) po trzecie zaczerniona z przyczyn praktycznych a co do odbudowy, to boję się, że nic z tego nie będzie... jak ktoś nie ma czasu żeby pokonać 15 minutową trasę i się zobaczyć... rozmawiamy tylko przez gg ... smutne ale prawdziwe... nie widzieliśmy się od kilu tygodni...

bardzo Ci dziękuję , bo nabrałam dystansu... dobrze mi ze sobą, cieszę się życiem :-) pewnie że łapię dołki , jak każdy ale odzyskałam spokój

a co do koncertu, to się waham... a bilety się już kończą.... brakuje mi Twojej stanowczej reprymendy .... pozdrawaiam bardzo się cieszę, jesteś :-) sorki, że tak chaotycznie ale zaraz muszę uciekać