Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

Go艣膰 =========================
To ja. Ale to chyba co艣 z kompem jak s艂ucha艂em Krall. po resecie jest prawie dob... My艣la艂em, 偶e uciek艂a艣 za to mieszkanie w moim monitorze?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 emima
wrrrrrr znaczy, 偶e nie wiem czy to jeszcze Ty, czy kto艣 si臋 pod Ciebie podszywa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emima
na szcz臋艣cie ty Ty... hmmmm jakbym Ciebie akurat zna艂a hi,hi,hi,hi,hi.... ;-)

Udost臋pnij ten post

M贸j wiek to .... 2plus1.

Udost臋pnij ten post

Co艣 jest nie tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emima
ogl膮da艂am Tw贸j film i dlatego mnie nie by艂o... a w Twoim monitorze jest mi nawet przytulnie...

Udost臋pnij ten post

TO im o a i aj j m f A J o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emima
sorki ale teraz mnie zbi艂e艣 z tropu... , bo wcze艣niej dodawa艂e艣 to do mjego wieku a teraz ju偶 nie wiem... m贸g艂by艣 bez zagadek napisa膰 tak po prostu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emima
to co jest nie tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emima
馃尲 po pierwsze pi膮tek po drugie pi膮tek i super pogoda po trzecie pi膮tek, super pogoda, wyjazd z miasta... po czwarte... NIEEEEE to jest na samym szczycie nawet przed pi膮tkiem, kt贸ry uwielbiam, nawet gdy i tak mam wolne: 呕YCIE JEST PI臉KNE!!!! hi,hi,hi... i mo偶na by膰 szcz臋艣liw膮 z ... albo i bez... faceta... hi,hi,hi bo szcz臋艣cie jest we mnie, zawsze by艂o tylko przez pewnego pana XYZ przez moment przygas艂o... wracam do ludzi... by艂 moment, gdy schowa艂am si臋 tutaj przed wszystkimi, 偶eby nie obnosi膰 si臋 ze 艂zami i b贸lem ( najlepiej p艂aka膰 w samotno艣ci)... kto艣 mi tu pom贸g艂 rozpostrze膰 skrzyd艂a, kt贸re zawsze mia艂am :-)... i wcale nie pogodzilam si臋 艂atwo ze strat膮... pewnie, 偶e jeszcze boli, bo to nie by艂o dla mnie zabaw膮 w艂o偶y艂am kawa艂ek serducha w ten zwi膮zek... mam te偶 dobre wspomnienia szczeg贸lnie sprzed kilku miesi臋cy... teraz to ju偶 by艂a r贸wnia pochy艂a i szarpanie emocjonalne... ale nie, nie 偶a艂uj臋... niczego w 偶yciu nie 偶a艂uj臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emima
:-) "Siedem dusz" hmmm .... jestem pod wra偶eniem ... dobry - nie da si臋 por贸wna膰 do mojego Almodovara, bo to inna stylistyka... :-) ale lepiej uroni膰 艂ezk臋 ( albo ca艂e potoki 艂ez) ze wzruszenia ni偶...

Udost臋pnij ten post

Ca艂y czas to ja emima. Musialem zrobi膰 formacik , ale chyba b臋d臋 musia艂 ca艂ego kompa wyczy艣ci膰, cholera . Ciesz臋 si臋 razem z Tob膮. B膮d藕 siln膮 kobietk膮 i wymagaj膮c膮. ja tu zajrz臋 co jaki艣 czas, ale znikam na2

Udost臋pnij ten post

Witaj emima, to ca艂y czas by艂em ja. Ciesz臋 si臋 razem z Tob膮 emima. Musia艂em zrobi膰 formacik , ale chyba b臋d臋 musia艂 ca艂ego kompa posprz膮ta膰. Teraz znikam na ok. trzy tygodnie, ale zajrz臋 czasami do monitora... jak by艣 chcia艂a i mog艂a odpisa膰 to by艂o by bardzo sympatycznie Pani Nieznajoma. ...pami臋taj o koncercie! narka

Udost臋pnij ten post

a, B膮d藕 stanowcza i wymagaj膮ca, a uzyskasz lub otrzymasz du偶o wi臋cej.... data mussssss to .........................................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emima
;-) jestem ale przez tylko chwilk臋 ... gdy wr贸c臋 do siebie, to b臋d臋 zagl膮da膰 od czasu do czasu... koncert hmmmm ;-).... pozdrawiam, pa,pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emima...
;-)

Udost臋pnij ten post

"...jesie艅 idzie nie ma na to rady..." ale lubi臋 ten stan... zimno za oknem a ja zawini臋ta w ciep艂y koc.... z jak膮艣 ksi膮偶k膮 ... i ukochan膮 TR脫JK膭 w tle... mmmmmm ... jeszcze pyszna herbata do tego...

Udost臋pnij ten post

CO JEST ? po pierwsze pi膮tek po drugie pi膮tek i super pogoda po trzecie pi膮tek, super pogoda, wyjazd z miasta... ... A PO POWROCIE emima OPALONA. I to jak pi臋knie! Teraz z koralikami emima... Wygl膮dasz bardziej tajemniczo, intrygujesz mnie jeszcze bardziej... po czwarte... NIEEEEE to jest na samym szczycie nawet przed pi膮tkiem, kt贸ry uwielbiam, nawet gdy i tak mam wolne: 呕YCIE JEST PI臉KNE !!! ... OCZYWI艢CIE 呕E "呕YCIE JEST PI臉KNE". polecam film, stary ale... Emima... co Ty robisz ju偶 w domu? "...jesie艅 idzie nie ma na to rady..." ale lubi臋 ten stan... zimno za oknem a ja zawini臋ta w ciep艂y koc.... ...JESTE艢 SZYBK膭 DZIEWCZYN膭. LATO TRWA, A TY Z DEPRESJ膭 PIJESZ HERBAT臉!!! WYGO艃 J膭 OD SIEBIE I NIE POZW脫L, ABY DOPAD艁A CI臉 "JESIENNA ZADUMA". jESZCZE ZA WCZE艢NIE! Diana Krall - A Case of You SPRAWDZ臉 TO CUDO. LECZ POZNAWSZY KRALL TO WIEM, 呕E MUSISZ ZMIENI膯 REPERTUAR. CZY TEKST, MO呕E NAS DOTYCZY膯 JAK TEN POPRZEDNI? Kto艣 powiedzia艂, 偶e Tw贸j smutek jest moj膮 gorycz膮, a Twoja rado艣膰 moim szcz臋艣ciem. Pami臋taj o tym i ju偶 nigdy mnie nie k艂am pisz膮c, 偶e wszystko jest w porzo. Bo Ci臋 odnajd臋, ...skopi臋 Ci dupsko i ...nasadz臋 bratk贸w! NO, EMIMA...

Udost臋pnij ten post

herbata bez depresji... naprawd臋 pyszna- zielona, albo czarna z b艂awatkiem z ulubionej herbaciarni... mmmm... bo taka pogoda u mnie herbaciana, nastrojowa... ale nie smutna.... by艂am u siebie na chwilk臋 ... a jutro wracam na dobre bo, ... nie nale偶臋 do tych towarzyskich, wi臋c bywam z lud藕mi ile chc臋 a potem szcz臋艣liwa wracam do siebie... ;-) znajdziesz, znajdziesz... hmmm... przecie偶 ju偶 wiesz, gdzie jestem... chyba, 偶e przy tym formatowaniu mnie usun膮艂e艣 z monitora :-)

Udost臋pnij ten post

"Pami臋taj o tym i ju偶 nigdy mnie nie k艂am pisz膮c, 偶e wszystko jest w porzo. Bo Ci臋 odnajd臋, ...skopi臋 Ci dupsko i ...nasadz臋 bratk贸w! " sk膮d wiedzia艂e艣??? a co do filmu " 呕ycie juest pi臋kne" to znam :-) ale to te偶 bardzo smutny obraz ... a u mnie jest bardzo 藕le, BARDZO!!! nie potrafi臋 jak Guido w filmie udawa膰 d艂u偶ej, 偶e jest O.K. ... ju偶 nie czekam na wygran膮... nie nazbieram 1000 punkt贸w... cholera... a tekst "A case of you" (w t艂umaczeniu) zanim nasza mi艂o艣膰 zosta艂a stracona, powiedzia艂e艣 "jestem sta艂y jak gwiazda polarna" a ja powiedzia艂am, "ci膮gle w ciemno艣ciach gdzie to jest? je艣li mnie zechcesz, b臋d臋 w barze" na tyle bawe艂nianych podk艂adek w niebieskim 艣wietle ekranu telewizora narysowa艂am map臋 kanady oh, kanada z twoj膮 twarz膮 nakre艣lon膮 na niej dwukrotnie w mojej krwi, jak w 艣wi臋tym winie smakujesz tak gorzko i tak s艂odko zarazem mog艂abym wypi膰 skrzynk臋 ciebie, kochanie i wci膮偶 by艂abym na nogach wci膮偶 by艂abym na nogach och, jestem samotnym malarzem mieszkam w pude艂ku z farbami boj臋 si臋 diab艂a i zosta艂am narysowana dla tych, kt贸rzy si臋 nie boj膮. pami臋tam t膮 chwil臋, gdy powiedzia艂e艣 mi "mi艂o艣膰 dotyka dusz" z pewno艣ci膮 dotkn膮艂e艣 mojej bo cz臋艣膰 ciebie wylewa si臋 ze mnie w tych liniach od czasu do czasu moja krew moje 艣wi臋te wino smakuje tak gorzko i tak s艂odko mog艂abym wypi膰 skrzynk臋 ciebie, kochanie i wci膮偶 by艂abym na nogach wci膮偶 by艂abym na nogach pozna艂am kobiet臋 mia艂a usta takie jak twoje zna艂a twoje diab艂y i uczynki i powiedzia艂a, "id藕 to niego, zosta艅 z nim ale przygotuj si臋 na to, 偶e b臋dziesz krwawi膰" moja krew moje 艣wi臋te wino smakuje tak gorzko i tak s艂odko mog艂abym wypi膰 skrzynk臋 ciebie, kochanie i wci膮偶 by艂abym na nogach wci膮偶 by艂abym na nogach

Udost臋pnij ten post

nie wiem jak b臋dzie ale... chc臋 spr贸bowa膰 jeszcze raz... jestem cierpliwa, wierz臋, 偶e warto... mo偶e za kilka chwil znowu b臋d臋 tutaj rycze膰 nie mam gwarancji niczego ale wierz臋, 偶e s膮 rzeczy o kt贸re warto powalczy膰...

Udost臋pnij ten post

pod papugami jest szeroko niklowany baaaaar :-) lec臋 nad wod臋 :-) z kumpelk膮 ...

Udost臋pnij ten post

Witaj emima... Po powrocie z nad wody b臋dziesz jeszcze bardziej opalona i mo偶e... ...mo偶e b臋dziesz mia艂a wi臋cej nowych pomys艂贸w na 偶ycie. Zachodz膮 w Tobie zmiany: Zrobi艂a艣 nick na czarno! - Zachowa艂a艣 si臋 jak dojrza艂a kafeterianka. Postawi艂a艣 za nickiem trzy kropki... -Teraz jeste艣 bardzo tajemnicza. Chcesz na nowo... ponownie spr贸bowa膰... -Jeste艣 odwa偶na, lub lubisz ryzyko. >>>>>>>>A jak nie zmieni si臋?

Udost臋pnij ten post

CIESZ臉 SI臉, 呕E JESTE艢 TU! Uciekam i czekam. Ja wci膮偶 pomara艅czowy.

Udost臋pnij ten post

po drugie jad臋 jutro ze znajomymi nad morze... :-) po trzecie zaczerniona z przyczyn praktycznych a co do odbudowy, to boj臋 si臋, 偶e nic z tego nie b臋dzie... jak kto艣 nie ma czasu 偶eby pokona膰 15 minutow膮 tras臋 i si臋 zobaczy膰... rozmawiamy tylko przez gg ... smutne ale prawdziwe... nie widzieli艣my si臋 od kilu tygodni...

Udost臋pnij ten post

bardzo Ci dzi臋kuj臋 , bo nabra艂am dystansu... dobrze mi ze sob膮, ciesz臋 si臋 偶yciem :-) pewnie 偶e 艂api臋 do艂ki , jak ka偶dy ale odzyska艂am spok贸j

Udost臋pnij ten post

a co do koncertu, to si臋 waham... a bilety si臋 ju偶 ko艅cz膮.... brakuje mi Twojej stanowczej reprymendy .... pozdrawaiam bardzo si臋 ciesz臋, jeste艣 :-) sorki, 偶e tak chaotycznie ale zaraz musz臋 ucieka膰

Udost臋pnij ten post