Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

Gość ======
hmmm... ...ale ja tak pięknie nie potrafię pisać jak moja siostra, więc pisz emimko, pisz. jaka jest Twoja teoria odnośnie powtarzającej się nazwy, lithium w piosence od Ciebie? Jak nie wiesz, to ok. Nie wiemy oboje. Trąby z nas, a nie oboje. Tylko nie pisz, że się przyczepiłem jak ten ogon do... Już taki jestem upierdus. Szlachetna Ty>>>

widzisz a może to jakaś moc która szarpie i nie pozwala cieszyć się codziennością tylko ciągnie Bóg wie gdzie... w tym się objawia wpływ ZODIAKU że nosi tą STRZELECKĄ duszę ...

chociaż na pozór bardzo ułożona, spokojna, stateczna kobitka... co to siedzi w domku i robi buraczki na zimę... i szalik swojemu ukochanemu ... cholera to takie niedzisiajsze :-)

Riposty Masz obłędne. Kumpel pokazał mi moje teksty z przed lat kilku oczywiście, BO mam przecież dopiero lat... To się załamałem. Ale było co wspominać przy tej, no ...Striaczatelli. Skrobnij coś, nikt się nie dowie ode mnie. Czarna blondynko.

dawno tego nie robiłam ... ALE TO ZABRZMIAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba już wyrosłam... albo jestem bardziej krytyczna i tyle to wykop Ty coś ze swoich zeszytów ...

Nie mam! Jeden porwał mi filozof z Poznania. A ten starszy z tekstami piosenek, bardzo prostych, ma kolega. NO nie daj się prosić. No proszę, noooo... My uwielbiamy łuki, Zawsze nad nami triumfujecie.

ale ja nic nie mam... zniszczone wszystkie starocia w przypływie porządkowania życia

co Ty z tym wiekiem?????? wiesz najbardziej mnie urzeka to, że uważnie "słuchasz"...

ty czarny a ja jasna jak ten co to nosi słomkowy kapelusz i się go nie boję... podobno

warty, warty i jeszcze warte to , że nie lecisz po amerykańsku powierzchownie, nie przepuszczasz słów byle jak .... tylko słuchasz

prosto z mostu BLONDYNKA JAK SIĘ PATRZY ... nawet prawdziwa tylko taka bardziej płowo-zbożowa

emimima. Żartujesz sobie zemnie? To TY jesteś ta dobra , piękna i płowa, a ja tylko czarną bestyją Twą w wirtualu tym.

dobrze... nie chcesz nic o sobie, to chociaż napisz ulubione tematy stąd... moje: Kafe- nasz świat równoległy widziały gały co brały- problem z żoną

z FAUSTA "Więc kimże w końcu jesteś? - Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro."

Zawsze, ale to zawsze chciałem mieć starszą siostrę. Biedna matka nie mogła mnie uszczęśliwić, bo już byłem na tym świecie. Więc nie zrobiła nic. Moja kuzynka ''robiła'' mi za starszą siostrę, a ja za młodszego brata, który chodził na przeszpiegi do jaj nowych chłopaków... Teraz wirtualny świat obdarował mnie młodszą siostrą, ale za to mądrzejszą! Dziękuję Ci Emimko. Dobrej nocy Ci życzę i miłego poranka... o poranku. Pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa.