Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

Anija O. tak obiektywnie dobra ale trochę za ostra jak dla mnie, depresyjna ... aaaa subiekywnie: to mi się przypomniała galeria czy muzeum w Sanoku z obrazami Beksińskiego - trafiłam tam zupełnie przypadkowo wiele lat temu... i mimo, że mroczne, czasami przerażające, to miały zawsze jakąś iskierkę nadziei ... tam zawsze w mroku można było znaleźć niteczkę blasku, światła za którą można było wyjść na pełne słońce... u Anji mi tego brakuje, jest tylko mrok i ciemność... więc zamykam te drzwi... a teraz ... mmmmmmmmmmmmmmm godzina 6 ... poranne niebo-cud za oknem mocna kawa do łóżka "Zwierciadło "do poczytania a w tle Wojciech Mannn za swoim piątkowym Drrrrrrrrrrakulą mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a do pracy jeszcze za czas jakiś i na krótko, więc już piąąąąąąąąąąąąąąątek - ukochany oooooo Mann też zobaczył moje cudne niebo!!!!!!!!!!!! POSTULAT NA DZIŚ I PRZYSZŁOŚĆ: KOMPUTER NA CHWLKĘ ... A UKOCHANA TRÓJKA WRACA NA SWOJE PRAWOWITE PIERWSZE MIEJSCE !!!!!!! :-) a tak w ogóle to Dzień Dobry...

Oczywiście, że Dzień dobry, a jakże? Pozwoliłem sobie zerknąć na Twoje niebo... Piękne, moje także! ''Wszystko na świecie jest dla ludzi, jednak niektórzy ludzie nie są do wszystkiego stworzeni''. ...więc szukam tego Beksy

Kurde, ale to był normalny facet. Robił to co lubił bez ubarwiania ideologicznego. Miał talent i pozwalał mu rozwijać się na różnych etapach i w różnych dziedzinach. Subiektywnie: nie widzę iskierki nadziei... No chyba, że... to nie moje resztki na krzyżu. A niteczka blasku... oświetlała wnętrzności lub treści być może upadłych aniołów. Sam autor pozwala no własną interpretację, nawet bardzo do tego zachęca. A ja dzięki Tobie, znowu poznałem trochę piękna! http://www.parnas.pl/index.php

Emimo... Anja to nie propozycja, tylko moja stopka... Łagodniejsza część całej pozostałej reszty muzycznej w młodym i gniewnym życiu. Musiałem odreagować po Twoich niebanalnych propozycjach: AVE... Jeszcze raz dziękuję!

Ha.... Emi, to przypadek, że odnalazłem Twoją fotkę. Tak,to prawda! Twoja fotka jest zabawna. Od początku mnie zachwyca, od paluszka, aż do ... A Ty, wiadomo: Piękna! Choć jeszcze nie płowa... To już piękne zęby i Piękna Twa głowa Tak, to prawda. Emi, gratuluję poczucia humoru i dystansu do siebie. Niewiele kobiet tak potrafi. ...no, ale to Wirtulland... Cóż, wiem, że ona jest zrobiona z dymu... Odchodzę.

Emima... Przepraszam za różnice zdań odnośnie twórczości Beksińskiego,ale w jednym się zgadzamy.Robi na nas wrażenie! Anija i jej wrażliwość muzyczna pozwalała mi...eee tam. drzwi zamknięte! http://www.youtube.com/watch?v=zFhIzPHiitE To szczera prawda! Dlaczego Ciebie to dziwi? Przy Tobie rozwijam się artystycznie. Same plusy. Dlaczego zadłużyłaś się w mężczyźnie - jak kuń - z klapkami na oczach? Brak rozmowy, czy dojrzałości? Dlaczego on z Tobą, a Ty z nim..? Chcesz powrotu! Jak to Zrobisz? A, czy on chce? Możesz milczeć, nie moja sprawa. ...i tak z Tobą fajna jest zabawa! Z Tobą żyje się weselej.

Emi... Kiedy dwoje ludzi, wygląda przez okno, jeden widzi gwiazdy, drugi widzi błotko. Aleeee, Ty mi shlebiaszszszsz niewiasto? ''...po co mi to pokazałeś, że KTOŚ może tak!!!!!!!!!!!!!!!.'' A ja tylko ''Usiłuję pięknie wypowiedzieć to, co mam do powiedzenia, zwłaszcza wtedy, gdy nie mam nic do powiedzenia.'' ... Nie wiem, którym cudem świata jest kobieta, ale wiem, że to prawdziwa zagadka! Bo przecież każdy ma takie chwile w życiu, że w jego duszy pada deszcz. ... Gdy ktoś nie chce bym cierpiała gdy ktoś nie chce moich łez czemu właśnie czemu wtedy tak głęboko rani mnie? Gdy ktoś nie chce bym płakała by rozpaczy mej był kres Czemu do nich właśnie czemu do nich przyczynia się? Gdy ktoś nie chce mego smutku moich zapłakanych oczu Czemu właśnie wtedy sprawia że moja cierpliwość kończy się? ... ... ... ...?

Emimo...piszesz,stwierdzasz fakty : ''fakt faktem, słuchać potrafisz...'' Jak bardzo, Twoim zdaniem? .... Mmmm... Możesz mi słodzić, kadzić i w ... włazić, a najlepiej pisz tylko same superlatywy. I nie ociągaj się. ... Oczywiście P R O S Z Ę.

Droga Emi. Najpierw wstajesz o godzinie, której nawet mój budzik nie jest wstanie pokazać, a teraz śpisz?? Wiem, wiem. Pracujesz. Miłego weekendu.

idę na wojnę - ... ZNOWUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOŻE widzisz i nie grzmisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tu nie zajrzę więcej, to ciesz się razem ze mną, bo to będzie oznaczało zwycięstwo ... jeśli wrócę to tylko na tarczy... może przygnieciona klęską dotychczasowych bitew... albo ucieczką " obcych " wojsk... nietety czarno to widzę ... i TY taki CZARNyyyyyyyy i anioły jakby upadłe ostatnio... ....................................................................................... j e s t e ś m o i m r a j e m n i e s t e t y u t r a c o n y m ....................................................................................... to akurat ... ahhhhhhhh nieważne

jakie to cudowne uczucie, gdy po przyciśnięciu jednego guziczka mam TO z głowy... jeden ruch i ... KNOTAKT USUNIĘTY K...A dobre określenie" KONTAKT" PYTAŁEŚ NA POCZĄTKU: JAK SIĘ ZAKOŃCZY TA HISTORIA? OT , PO PROSTU TAK... KONTAKT USUNIĘTY . FINITO. TYLKO NIESMAK ZOSTAŁ I LITOŚĆ I CO NAJGORSZE NIECHĘĆ DO WSZELAKICH "KONTAKTÓW"

Coś Ty brała/piła sfermentowaną striacziatellę? Oh Amica,amica... finito? Mamma mia. Ty manipulujesz.Ty rozkazujesz i Ty decydujesz. Jestem tylko Twoją zabawką, którą rzuciłaś w kąt pokoju z zabawkami. W życiu musisz szukać '' zabawki'' która Ciebie nie znudzi , nie przestraszy się ''burzy,'' nie stchórzy i nie ucieknie w kąt pokoju ze zużytymi zabawkami... bo DAMA tak chce! SZUKAĆ A NIE SIEDZIEĆ Z DUPSKIEM PRZED KOMPUTEREM!!!! ...Jesteś taka mila, taka mądra,taka fajna i przewidywalna. ...Gdy ktoś nie chce mego smutku moich zapłakanych oczu Czemu właśnie wtedy sprawia że moja cierpliwość kończy się? ... ...niesmak...? Och Emi?

to mój kontakt usunięty nagle się uaktywnił telefonicznie... i dzwoni z pytaniem gdzie jestem? ja już zdążyłam wrócić do domu po tym jak go nie zastałam na umówionym miejscu i ... no właśnie wtedy wykasowałam... z pretensją dlaczego tam byłam , bo on był za, miastem itp. pieprzenie farmazonów, że niby nie byliśmy umówieni... teraz dzwoni z propozycją: choć pochodzimy po mieście... ja już byłam, więc mu to mówię... no i miał przyjechać.... teraz po godzinie dzwoni... i już nawet nie oprzytoczę tekstów, bo mi wstyd ... i ma się przypałętać na 22 ... ciekawe po co???????????

chyba, żeby zabrać swoje zdjęcia, koszulkę i wykasować swój kontakt z mego kompa bo już nie mam siły ....

w sobotę nie miał dla mnie czasu po całym tygodniu i od tego się zaczęło... zapytałam czy mamy jakieś plany? a on : nie czekaj no to się wkurzyłam i kazałam przyjechać i zakończyć to wszystko... to stchórzył wziął na przeczekanie, że mi przejdzie a dziś taka checa

Ja nie napiszę Tobie po co? Bo Cię lubię. Ale może wysyłaj sms i żądaj potwierdzenia, a nie późniejsze Głupie tłumaczenia. Jeżeli warto to walcz!