Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

dobrze... nie chcesz nic o sobie, to chociaż napisz ulubione tematy stąd... moje: Kafe- nasz świat równoległy widziały gały co brały- problem z żoną Napiszę twardzielko. ...a jak nie, to mi przypomnij. Chyba w realu jestem bardziej słowny: D O B R A N O C.

Na dzień dobry, Od echu echu: Noc poślubna. Ona dziewica, on prawiczek. Leżą w łóżku, ale nie wiedzą, jak zacząć. On dzwoni do ojca. - Rozbierz się do naga i połóż obok niej - słyszy radę. Tak robi. Ona nie wiedząc, co to ma znaczyć, wstaje i dzwoni do matki. - Rozbierz się do naga i połóż obok - słyszy radę. Młoda tak robi. Młody znowu wstaje i dzwoni do ojca. - Teraz wsadź najtwardszą część twojego ciała tam, gdzie ona sika - radzi ojciec. Za chwilę panna młoda dzwoni do matki mówiąc: - Mamo, co mam robić, on właśnie wsadził głowę do klozetu. >>>>Jeszcze śpisz?

a Pan co sie tak tłucze po nocy? kołysanki wysłuchałam na dzień dobry:-) a co?! kto powiedział, że nie wolno?! ale teksty Osieckiej są cudne... miłego dnia

nie wiem co z tym linkiem TERAZ CIĘ MAM?????? w wyszukiwarce sprawdzałam ale nie wiem czy to właśnie to miało być?????

Nooo? Emimka? Zaskakujesz mnie! Jeżeli rozumiem to on tam, a Ty tu u mnie? Jak możesz? jak on się dowie, to co zrobi Tobie? A ch te baby! Człowiek mógłby je łyżkami jeść... Chrapie ze zmęczenia, czy aby dokuczyć Tobie? Do rana. paaaa....

ani ON tu , ani Ty tam czy gdziekolwiek... przecież nic nas nie łączy, ot po prostu zwykła rozmowa i tyle ale jeżeli tak to widzisz, to chyba faktycznie nie ma po co jej prowadzić trzymaj się

Gość Teraz pomarańczowy
Aj jaj jaj.... Jak tak patrzę, to strasznie tu czarno! Czarne nicki, czarne myśli.. oj, czarno to widzę.... Emimko... droga, internet jest dobrym miejscem do sztucznego zabijania samotności, bo miłości nie znajdziesz tu.Chociaż bywają przypadki, ale nas to nie dotyczy. Przecież już wiemy to oboje? Prawda...? Teraz czarny pomylił się , źle facet zrozumiał...a skoro pisał, że TY jesteś ''tu u mnie '' to jest ''oczywista oczywistość'', że miał namyśli - Płowa sklerotyczko - swój MONITOR ! Faceci już tacy są, chyba... http://www.youtube.com/watch?v=7ByjqEne1ys Nie wiem czym dla Ciebie jest internet, Ty myślisz, że dla mnie to może substytut zdrady? Jednak dalej upieram się, że to ciekawa strefa wolnych myśli, ale to już było! Szkoda klawiatury. http://www.youtube.com/watch?v=B3xZaaKbnn8 Pani Kasia jak zawsze, ma rację. http://www.youtube.com/watch?v=5nb_hPgGfgQ Ironizuje, ale wtedy łatwiej znieść prawdę o sobie. Jak powiada: ''Wyrwać łatwo, ale wytrwać trudno''. Tylko tyle: http://www.youtube.com/watch?v=EPPn8gQwHGg Aby nie być natrętnym pożegnam się z Tobą. Byłaś mi spóźnioną siostrą , ale jednak wcześniakiem, który niestety... Pamiętaj, że z facetem jest jak z samochodem. Przy wyborze musisz patrzeć, aby nie był stuknięty ! http://www.youtube.com/watch?v=lWlQFmGJesc znalazłem,poczytam, ale aluzja... /widzialy galy co braly- problem z zona/ Lubię Cię... czytać, więc pisz czasami. Proszę. Dziękuję za... http://www.youtube.com/watch?v=K4fbD0YBSZQ ... i takie tam... http://www.youtube.com/watch?v=BGrsc5FeQDs Miło było. Do zobaczenia zagubiona, anielska duszyczko. Ps. Jak masz odwagę, to napisz do mnie maila. Ale typek... ma tupet. " Z kobietą nie ma żartów - w miłości czy w gniewie Co myśli, nikt nie zgadnie; co zrobi nikt nie wie. " A. Fredro Cóż, wiem, że ona jest zrobiona z dymu... Dziękuję.

mnie już chyba nie ma ... rodzi się ktoś inny ... mieliśdmy po prostu pogadać a nagle PODPUSZCZANIE, OCENIANIE ... po cholerę mi to?

i żeby nie było: to wyżej to tylko TWOJA SZKOŁA twarda, silna babeczka typowa słowiańska kobieta

Gość =============================
W I T A J. ...Ale mi poszło w pięty.... Emima... jesteś cudowna, adres jest pod nickiem, kruszynko. Pod nickiem. ;) ...ja Ciebie podpuszczałem? Ja? Hm... Fajnie. Mam :D dar! A jak nie mam ''daru'' to już na pewno, ale to na pewno!!!! Nie oceniałem Ciebie , to tyko moja żartobliwa dygresja. Nigdy nie chciałbym Cię obrazić, a tym bardziej poniżyć. Emima...?!!! Ha! Myślałem, że kobiety nie chrapią ;p.... Aaa, ja także nie jestem... ___69___________________66______ _ ____66669_______________6666______ _ ____9666666____________66666______ _ _____66666666_________666666______ _ ______66666666_______6666666______ _ _______666666669_____6666669______ _ ________666666666___9666666_______ _ __________66666666__6666669_______ _ ____________9666666_966666________ _ ________________966666666_________ _ ____________66666666666___________ _ __________666666666666666_________ _ ________6666__66666666666_________ _ ________66666666ImIoo66666________ _ _______6666666666666666666________ _ ________666666666666666669________ _ _________6666666666666666_________ _ ____________9666666666666_________ _ _____________6666966669___________ Tylko chyba ... natrętem. Napisałaś: '' emima... śpi, nawet chrapie. '' Nie przyszło mi do głowy, że to TY możesz w czasie teraźniejszym pisać i chrapać?! < S O R R R R R R Y > A dalej: ''emima... i nawet śnić nie chce dzisiaj. '' Po co mu sny - myślałem - skoro jest z Tobą? ... itd. I cały misterny plan, poszedł w pizdu. Jak już zauważyłaś, to każdy z nas widzi i słyszy, to co chce usłyszeć. Nerwowa Lamparcica z Ciebie. Prawdziwa Twarrrrdddzieeelllkaa. Mam nadzieję, że nie pod stringami. Ja podpuszczam? Daj spokój. Aby nie być natrętnym, pożegnam się z Tobą. 🖐️ Ci paaaaaa. :) Cóż, wiem, że ona jest zrobiona z dymu... a' propos: Prawdziwe twardzielki to wikingówny. i'm Draccar. ALE NAJŁADNIEJSZE TO OCZYWIŚCIE SŁOWIANKI !!! Dlatego były porywane i zjadane w celu podtrzymania potencji. Głupcy! Nie wiedzieli, że wystarczyło je podziwiać.

"Zainteresowane niech śpi i śni...o...np... Pa..." o chrapaniu to było do tego wpisu a nie do mnie czy mojej MIŁOŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reszta toi też jak widzę interpretacja dowolna, żeby nie powiedzieć SWAWOLNA... no cóż, komuś się nudzi w pracy czy w domu i tyle ... koniec tematu

Ps. to się akurat zgadza: "Jak już zauważyłaś, to każdy z nas widzi i słyszy, to co chce usłyszeć." THE END

sorki, choleryczce szybko przechodzi i nie umie się gniewać:-) każdy szuka czegoś innego, ja dziękuję za podtrzymanie na duchu, gdy było mi źle, za dodanie skrzydeł w odpowiednim momencie:-) teraz na szczęście wszystko się dobrze układa... w pracy zwyżka formy ( i oby tak zostało) mam więcej pewności siebie ( to jest cudne uczucie) a moje KOCHANIE (mmmmmm jest, tym którego wybrałam, pokochałam i dobrze nam tak :-) !!! ) więc już nie pasuję do klubu narzekających... i rzadko w sumie tu zaglądam powodzenia i dzięki