Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowią namnie angelina

Co zrobic z takimi włosami ?zafarbić ?doradzcie mi kobiety błagam!naturalne mam!

Polecane posty

Gość mowią namnie angelina

mam takie samiutenkie włosy jak ona..identyczny kolr i długosc ..nawet twarz mam prawie taką samą ale nie o to chodzi ..czesto spotykam sie z tym ze kolezanki wysmiewaja me włosy i drwią ze szara mysza jestem i ze powinnam farbe narzucic bo wyglada ten kolor strasznie.. co mi doradzicie? mam taki sam kolor oczu itd...jaki kolor pasowac będzie?

Gość
ogolic na lyso i ufarbowac na blond :classic_cool: :)

Gość Danity...
Ja miałam takie własnie naturalne i przefarbowałam na ciemny brąz- wszyscy są zachwyceni :) P.S.- Angelina jest straszna, ale na tym zdjęciu co dałaś to już w ogóle masakra :D

Gość paskudne to fakt

Gość zafarbic koniecznie

Gość a jafgdx
a ja zostawila bym kolor.... tylko najwyzej koncowki sciela i pocieniowala troche......... zeby odswiezys wlosy...

Gość ogladam kocham polske
NO JAakis wyplowialy ten kolor,ja bym zafarbowala na braz,ajkis podobny do naturalnego zeby odsoty tak sie nie rzucaly w oczy....

Gość deszczowo
Zamiast farbować,to zacząć po prostu...dbać o nie! Odżywki ...samemu zrobić albo jakąś kupioną nałożyć... Gdyby nabrały trochę blasku,to na pewno wyglądały by ślicznie. Farbowanie to wg mnie ostateczność...A w Twoim przypadku to nie jest konieczne.

Gość gdgfdgfdv
nie farbuj dziewczyno, bo jesli masz ladne, naturalne, to BEDZIESZ ZALOWAC! wiem sama po sobie.. mialam sliczne, zadbane, dlugie wlosy, a teraz nie moge sobie z nimi poradzic, sa suche, szorstkie i do ramion :o