Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latrop

Jak przechytrzyć kobietę?

Polecane posty

Gość Latrop

Od pół roku kręce, o ile można tak to nazwać z dziewczyną, która jest nieosiągalna dla mnie. Bystra jak cholera, nie da sobie oczu mydlić, kombinuję jak mogę by się koło niej zakręcić a ona i tak zawsze postawi na swoim. Nie miałem dotąd żadnych, ale to żadnych problemów z dziewczynami a ta tak mi ora psychę i dumę, że czasami szlag mnie trafia. Miał ktoś podobnie? Co radzicie? Dzięki wielkie za rady>

Gość 69_sedesee_Oryginal_69
Olej ją spermą :classic_cool:🖐️

Gość Latrop
Dzięki, ale wolę inaczej.

Gość Lolokowska
Jak zaczniesz pogrywać ona tez tez zrobi, będziecie grać sobie na nerwach i nic z tego nie będzie. Daj dziewczynie spokój, widać trafiła kosa na kamień.

Gość Latrop
Tak, tylko ja chcę z nią być, tylko nie wiem jak się do niej zbliżyć, imponuje mi, fajnie się z nią rozmawia, ogólnie mi sie podoba.

Gość Latrop
Czy jest możliwe, że jej się odmieni? Pocałowałem ją kiedyś, odwzajemniła, to chyba dobry znak?

hehe a to Ci się trafił egzemplarz :) No jeśli wpadłeś jej w oko to masz szanse jeśli nie, to żebyś na rzęsach stawał to nic nie zdziałasz :o

Gość Arleta111
Daj jej troche czasu i badz przy niej zeby wiedziala,ze zawsze może na Ciebie liczyć ale NIGDY nie badz nachalny.bo kobiety tego nie lubia. Kiedyś koło mnie też krecił sie facet,ktorego traktowalam jak kolege i tak mialo być...a teraz jest moim narzeczonym i za miesiąc sie pobieramy :)

Gość ffsdfdfdfev
A weź ja zlekceważ, tego na pewno się nie spodziewa. Ma nieżły ubaw, gdy widzi jak wokoł niej skaczesz pajacyki. Chyba, że takie lekceważnie uważasz za cios poniżej pasa. Powodzenia.

Gość Latrop
Myślałem, żeby zlekceważyc, nie dzwoniłem kilka dni, myślałem, że ona zadzwoni a ona nic, zadzwoniłem a ona jak gdyby nigdy nic :( ręce opadają.

Gość ffsdfdfdfev
Po co dzwoniłes? Trzeba było poczekać aż zmięknie.

Gość Arleta111
Ciężki przypadek A ona wie,ze Ci na niej zalezy czy mysli,ze traktujesz ja jak kolezanke?

Gość Arleta111
Ciężki przypadek A ona wie,ze Ci na niej zalezy czy mysli,ze traktujesz ja jak kolezanke?

Gość Latrop
Podejrzewa, nie zdradziłem sie z całych uczuć, ślepa nie jest widzi, że sie kręcę, ale jest tak konkretna, że szok, ciach pach, kontre mi rzuca a ja jak pipka, często nie wiem co powiedziec. dzwonilem, bo zatesknilem i pomyslalem, ze spoko bylo a ja zaczalem sie fochac.

Gość kajetanisko
przeleć ją wtedy będzie wóz albo przewóz :P

może zadzieżgnij jej tak delikatnie o kompromisie, ja to nie wyobrażam sobie żeby mój facet ciągle mi ulegał a ja żebym zawsze postawiła na swoim....a tendencje to pantoflarstwa to ty chłopaku masz?-ALE TAK SZCZERZE!!! I PATRZ W OCZY :-)

Gość Latrop
potrafię postawić na swoim i właśnie do tej pory zawsze było tak jak ja chciałem a w tym przypadku niestety tak jest, że ona ma bardzo często rację, bystra dziewczyna,mądra bardzo. On na nic nie leci, ciężko ją zbajerować, po prostu za mądra jest. Jak ją przechytrzyć|?

Gość babcia terenia
jej nie przechytrzysz. Możesz ja tylko pokochać ;)

Na mnie w tym wypadku podziałałoby olanie mnie. Widzi,że ma cię w garści i temu taka jest. Jak niby przestaniesz się nią interesować zacznie się zastanawiać co jest grane. Jeśli na ciebie leci sama przyjdzie,jeśli nie to trudno:)

tylko cierpliwości z tym olewaniem. Nie dzwoń pierwszy a jak ją spotkasz nie pytaj co u niej i nie podrywaj. Pójdzie jej w pięty-zapewniam:) POWODZENIA

Gość to może ja poprostu zaproś
na randkę? prosto z mostu - umów sie z nia i juz - ale tak, żeby wiedziała, że nie chodzi o kumpelski wypad do kina, tylko o randkę - wtedy zobaczysz może ona na to czeka własnie, skoro do tej pory sie bawicie w przechytrzanie jedno drugiego dosyć gierek a ona sie tak zachowuje, bo ty jej tylko dajesz do zrozumienia, że ci się podoba, więc one też ci tylko "daje do zrozumienia" nic nie wyjasniacie tylko się tak bajerujecie nawzajem - nie rozumiem czemu czekasz, aż to ona coś wyjaśni i zrobi pierwszy krok -w końcu to Ty jesteś mężczyzną...

Gość ruumak
haha taa chcielibyście zeby kobiety byly grzeczne, ulegle i glupsze... ale czasy na szczęście się zmieniają :) jak bym byl facetem to bym sie cieszyl, ze trafilem na bardzo bystra i inteligentna kobiete, bo niestety musze przyznac choć sama jestem ta piekniejsza plcia, ze wiekszość dziewczyn jest głupia i naiwna, ja na szczęscie jestem jedna z tych do nieprzechytrzenia :)

Gość babcia terenia
gorgona, a dlaczego zakładasz, że laska jest taka jak ty i że metoda dobra na ciebie będzie dobra także i dla niej?

Gość gdzie taką laskę trafić
oto jest pytanie :o

Gość Cyrk nie z tej ziemi
czarna i oliwiona nie znam tej książki ale ta historia co tam pisze... na tej stronie coś w tym jest, ja raz całkowicie nieświadomie tak urobiłem pannę z sympatia.pl, na randkę przyszła tak podniecona że aż z niej kipiało sexem...