Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Czy warto mieć przystojnego męża?

Polecane posty

Przyjemność dla oczu czy partner wysokiego ryzyka?

Gość lalineczka
partner wysokiego ryzyka

Gość wierz mi
partnerem wysokiego ryzyka może być każdy, bez względu na wygląd. Znam przystojnych męzow i sa wierni jak psy i paszkwili uganiajacych sie za innymi.

Gość hehehehahaha
Jak narzekasz na przystojnych to weź mnie, weź mnie:D Co to za stwierdzenie "wysokiego ryzyka", dla mnie to raczej zależy od charakteru, zarówno brzydki jak i przystojny mogą zdradzać...

Gość dziwne pytanie
myslisz, ze przystojni faceci zawsze zdradzają?

Dużo zależy od faceta, z tym się zgadzam. Ale faktem jest, że na przystojnego więcej dziewczyn leci.

Gość hehehehahaha
Może lecieć więcej dziewczyn, ale spójrz sytuacyjnie na przystojnego leci 100, nie wybierze żadnej, na brzydkiego poleci jedna i zdradzi;)

Im więcej dziewczyn tym większe ryzyko, że któraś wypróbuje na nim ,,specjalne" sztuczki :P Są różne kobiety, niektóre bardzo cwane

hehe no własnie znam z sasiedztwa takiego przystojniaka....nie jednak by na niego poleciała.... jednak facet jest tak cholernie nieśmiały, ze jeśli juz go jakas usidli, jestem pewna, ze od innych bedzie sie trzymał z daleka i unikał jak diabeł swieconej wody;)

Gość hehehehahaha
Są też różni faceci;) Nie sprowadzaj wszystkiego do białe - czarne (u nas przystojny - brzydki)

JAK ZWAŁ TAK ZWAŁ ALE MIMO,ŻE NIE MAM JAKOŚ ARGUMENTÓW TO PRZYCHYLAM SIE DO OPINI "WYSOKIE RYZYKO"...

Gość wiernosc poza skrajnymi
przypadkami (cream, inne brzydale) zalezy od faceta, a nie kobiet, ktore sie wokol niego kreca. Jak bardzo bedzie chcial zdradzic, to na dziwki pojdzie :) Ja to widzę tak: najgorsze to by bylo, gdyby wziąć sobie brzydala z mysla, ze bedzie wierny, a ten i tak cie zdradzi. :D wiec unikam tego ryzyka, i za brzydali sie nie biore

Gość wierz mi
jesli sie kochacie to sie nie zastanawiaj, ale jesli jesteś z nim bo jest przystojny, no to pomyśl .

Gość hehehehahaha
Też zależy od pewności siebie, bo jak masz cały czas się zastanawiać:"Zdradzi nie zdradzi", "On taki fajny, długo przy mnie nie będzie" to lepiej w ogóle się w coś takiego nie pakować... Ja osobiście wolałbym ładną dziewczynę, jeśli ma zdradzić to zdradzi, ale zawsze trzeba być pozytywnej i lepszej myśli;)

Gość pawelniegawel
oczywiście że warto-dla sąsiadki ;)

Gość tez uwazam ze...
brzydale łapią okazje, a przystojniacy raczej będą trzymali dystans

Przystojny facet + piękna kobieta to właśnie związek niewielkiego ryzyka :D Bo on jest zazdrosny o nią a ona niego. Jedno drugiego pilnuje, bo są we dwoje atrakcyjni :)

albo dwoje brzydali to tez git para-będą sie cieszyć ,że wogóle kogoś znależli... no ale w sumie troche racjii ,że zależy od faceta czy zdradzi czy nie i nie ma nic czy ładny czy pasztet

Gość gość
Odradzam. Ja się w takie bagno wpakowałam i mimo,że jesteśmy po ślubie, to mam wrażenie,że jest coraz gorzej i teraz ma jeszcze większe "branie" niż przed:/ na początku tego tak nie odczuwasz,ale jak już sie zaangażujesz i tworzysz związek poważny to coraz bardziej jest to frustrujące bo nie dość,że jak to facet lubi zawiesić oko na innych kobietach, to one same prawie na niego włażą i prowokują.

Gość gość
Kobieta zdradza jak jest ladna, mezczyzna jak jest dupkiem

Gość gość
A po co komu mąż, który nie jest przystojny. Przecież by mnie nawet nie obchodziło czy zdradza czy nie.. Zresztą sobie nie wyobrażam siedzieć z kimś kto mi się nie podoba

Gość gość
Nawet najpiękniejsza morda kiedyś się opatrzy. Później zostaje tylko ryzyko.

Gość gość
A ja się wyleczyłam z poglądu, że mniej urodziwy facet będzie wierniejszy i bardziej kochający od innych. Po kilku niepowodzeniach z facetami dałam szansę takiemu nienachalnemu z urody. Uwierzcie, że potraktował mnie gorzej od któregokolwiek innego; włącznie z oszustwem i zdradą!!

Gość gość
Konkluzja taka, że poznając i będąc z kimś trzeba mieć oczy szeroko otwarte i ocenić człowieka po jego zachowaniu, charakterze. Nie ma co demonizować przystojniaków ani uszlachetniać brzydkich. Ani na odwrót.

Gość gość
zależy od faceta. to że laski na niego lecą to nie jest problem, jeśli on nie chce ich ruszyć.