Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to był TEN

Kocham byłego... chcę do niego,ale...

Polecane posty

Gość to był TEN

ostatnio do mnie sie odezwał, pisalismy torche o byle czym... przez rok czasu myslalm o nim, do tej pory mysle :( kocham go, i wiem ze on jest dla mnie stwirzony,ale widocznie ja nie jestem dla niego :( wiecie, juz mam nawet takie mysli zeby napisac do niego i powiedziec ze chce sie z nim jeszcze raz przespac, ale mysle ze to by pogorszylo sytuacje :( co mam zrobic, wiem ze zakonczyl juz pisanie ze mna, z dniem dzisiejszym, a dzis go znow widzialam, teraz siedze i placze :(

Gość CalaSobaCieChce7
Pomysl , dlaczego sie do Ciebie odezwal ? moze wlasnie liczyl na to , ze bedziesz chciala sie z nim przespac i tylko o to mu chodzilo.Od pon do piatku rucha inna a w sobote przychodzi do Ciebie bo jego dziwka ma wolne ? Zapomnij o nim i zacznij zyc !

Gość to był TEN
no własnie chodzi o to, ze w naszym zwiazku sex byl najwazniejszy :O zastanawia mnie po co sie odezwał, na prawde wiele dla mnie znaczyl... ja mam obecnie chlopaka, i zwiazek sie powoli wypala tylko dlatego bo byly sie odezwał :(

Gość maajaa99
Pewnie liczyl na 'szybki numerek' Smutne,ale prawdziwe. Tylko po co byc w zwiazku,ktory opiera sie tylko na seksie.To jest bezsensu.Nie chcialabys byc z kims kto Cie pokocha bez zwgledu na to ile razy w tygodniu sypiacie ze soba, a po ewentualnych zerwaniu napisze z zapytaiem co tam u Ciebie slychac i jak sie czujesz,a nie z nadzieja,ze sie z nim przespisz,a on po wszystkim i tak bedzie mial Cie w dupie ... ? A ten zwiazek,ktory teraz sie wypala na czym sie opiera ?

Mój były ( bardzo ważny ) jest teraz w polsce, nawet się nie odezwał. Ale ja wiem przynajmniej jaki jest tego powód więc nie mam nad czym mysleć.

Gość to był TEN
zwiazek w ktorym teraz jestem opiera sie na milosci, ale z jego strony, ja jestem dla niego wredna, wszystko przez to ze byly mi siedzi w glowie. Gdyby ze mna zerwal obecny, to by mi to nei zrobilo roznicy... tylko skoro sie odezwal do mnie byly, czy mial na mysli 'przelecenie' mnie po raz kolejny?:/ nic takiego nie sugerowal..

Gość maajaa99
Skoro jak sama mowisz tylko seks sie w zwiazku liczyl nie musial sugerowac tego , wiedzial , ze tak pomyslisz , ze moze by jeszcze raz ... I tak sie stalo- pomyslalas tak , wiec jednak mam racje . Nie rozumiem dlaczego on siedzi Ci w glowie jak jedyne co z nim wiazesz , wspomnienia itp to seks . Rozstan sie z tym obecnym chlopakiem . Nie ran go . Nie zasluzyl zapewne na to . Pomysl jak Ty bys sie czula . i pamietaj,zeby nie byc zabawka w rekach faceta . domyslam sie , ze mloda jestes,wiec masz czas,ale zacznij juz teraz o tym myslec .