Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek herbaty

smutny kubek

Polecane posty

Gość kubek herbaty

Jest mi dziś smutno, bo ktos mi sie podoba, ale trudno mi się do tej osoby zblizyć. Spotykam go tylko raz w tygodniu na pewnym kursie, on mi sie patrzy w oczy, a ja jemu, ale tylko tyle. Po zajęciach on tam jeszcze zostaje rozmawia z różnymi ludzmi, a ze mna nie. :( Różne mysli mi przychodza do głowy : np że on ma na pewno kogoś, a może jest z prowadzącą kurs? - dlatego tam zostaje po zajęciach...? Smutno mi jakoś. :( smutna

Gość kubek herbaty
smutno mi

tak to bywa jak sie człowiekm zauroczy a mis ie to dosć często zdarzało wiec wiem jak to jest :(

No ale trzeba zrobic jakis krok i pomoc szczesciu:) Sa razem na kursie,chyba mozna nawiazac jakis kontakt?:)Usiadz blizej,zagadaj,zapytaj o cos:)

Gość kubek herbaty
tak, myslalam już o tym zagadnięciu ,ale się wstydzę, jak zawsze... jak mi się ktos spodoba to nie mam pewności siebie by zacząć rozmowę...;( długopis hmmm to takie dziecinne, pozatym tam jest wiele osób...ktoś inny może mi go podać i co wtedy? Nawet nie siedzę koło niego :( Znowu chce mi sie płakać ;/

Gość kubek herbaty
kiedy brak mi pewności siebie zapytać o coś... ;/ Znowu pewno będzie jak zawsze... złudne nadzieje ;(

jak nie zaryzykujesz to napewno nic nie wyjdzie ale jak sie przełamiesz i sie okaze ze sie nie powodło to chociaz bedziesz miec satysfakcje ze spróbowałas i będzie Ci łatwiej następny,razem :)

Gość kubek herbaty
może i tak może i nie.... ;( jestem dorosła już

Gość kubek herbaty
kiedy nie umiem

zdaję sobie sprawę ze ciężko jest zacząć rozmowę w takeij sytuacji ale im szybciej tym lepiej, bo wiadomo kurs się skończy i nie wiadomo czy traficie na siebie, czy będzie okazja sie spotkać

A moze zostan po kursie ze niby chcesz cos zapytac prowadzacej-wmysl cos,skoro on tez zostaje moze uda Wam sie nawiazac jakas rozmowe...:)Albo przynajmniej dowiesz sie,czy nie jest z ta prowadzaca przypadkiem...

moze po tych zajęciach tez zostań z resztą pogadaj nie zmywaj się od razu,poza tym piszesz ze patrzycie sobie w oczy to moze tez mu sie spodobałaś a on tez moze nie wie jak zacząć rozmowę albo ciebie juz nie ma ..

Gość kubek herbaty
ehh wiesz w tym rzecz że tam są dwie prowadzące i jest w ogołe dziwne i ja czasem zostaję po zajęciach cos zapytać 1 pani- takiej milszej i sympatyczniejszej, a on zostaje ale gada z innymi ludzmi, tamn się potworzyły już takie grupki, jak wszędzie... ;( eyhhhh złudne nadzieje ;/

Gość kubek herbaty
mój problem jest taki ż ja zawsze trafiam na niesmialych facetów, albo ja ich oniesmielam... nie wiem co mam zrobic ;//

Gość kubek herbaty
sok z gumi jagód - ale ja nie wiem co to za ludzie są - nie wiem czy moge im ufać- nie chcę być na językach ... co mam im powiedziec? Zeby mi go przedstawili ? a jak mi ktos go przedstawi to co zrobie jak sie zrobie czerwona - jeszcze na oczach wszystkich ludzi? i nic nie powiem ? :( buuuuuuuuu

Gość kubek herbaty
smutno mi

Gość kubek herbaty
up up

Gość kubek herbaty
up

Gość kubek herbaty
niby czemu?

Gość kubek herbaty
sok z gumi jagód i scarlet miały jednak troche inne zdanie, ale ok wszyscy maja prawo do swojego zdania. Może poprostu jestem wrażliwa wiesz? Nie wszyscy sa bezczelni i hamscy , nie wszyscy wychowali sie na Warszawskim Targówku ... Pozdrawiam

Gość kubek herbaty
a ja olewam takie "baby" jak Ty.... Pozdrawiam życząc miłego wieczoru

Gość kubek herbaty
znaczy piszesz to o sobie??? Pozdrawiam

Gość kubek herbaty
buuuuuuuuu