Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasa kasa kasa

mam 10 tys zł na zbyciu oddam naprawde potrzebujacemu

Polecane posty

nie wiem o co chodzi ja uwierzylamL:), napisalam i co i nic..a ten teraz tu wyjedza ze chcial ale nikt nie chcial :D:D:D ja nawet 100 tys, banke wezme i sie podziele:D:D:D aj kompromitacja na calej lini!

Gość dont try to fix me
moja mama nie żyje, jest nas 5 dzieciaków. Najstarsza siostra studiuje, więc nie pracuje reszta ma 6, 15 i 16 lat. Tata zarabia ok. 1800 miesięcznie. Ja jak dobrze pójdzie to 800-900 zł. Mamy dwa kredyty. Miesięcznie płacimy ponad 1600 zł (raty kredytu+ rachunki). A gdzie tu wyżywić tą gromade? wyprawić do szkoły? Ubrać? MISTRZOSTWO ŚWIATA. Żyjemy na granicy...

Potrzebuje na remont mieszkania, konkretnie na stworzenie ćorce pokoju. Mam dwoje dzieci i jestem sama od juz, rany zapomnialam ilu lat... Jesli masz na zbyciu te 10000 to trafią w dobre ręcę. Pozdrawiam Nina

ale dlaczego piszece take teksty skąd masz na internet albo na komórke....wecie ile znam rodzin które zyja na granicy ubóstwa a maja i neta i kome to nie a nic d rzeczy bo do rzeczy jest szafa

Gość dont try to fix me
abracja!!!!!!!! Bo rok temu wszystko było jeszcze inaczej... A jeżeli podpisujesz umowe na neta czy komórke to podpisujesz ją na kilka lat. W moim wypadku zerwać umowy mi się nie oplaca bo i tak musiałabym płacić!!!!!!!!!!!!!!

Gość dont try to fix me
sorry...abraja

pisze bo mnie wkurza jak ktos sie interesuje skad biedny ma pieniadze....ja byłam jako dziecko biedna jak mysz koścxielna...głodowałam,trzesłam sie z zimna,chodziłam obdarta i rozumiem biednych ludzi a te topiki o oddawaniu pieniedzy sa smieszne jak podchodzi do mnie dziecko nigdy nie odmówie....nie dam pieniedzy ale kupie co chce...bo te pieniadze to da na chlanie dla alkoholików albo ćpanie dla starszeg brata...jak kt głodny to chleba nie odmówi a jak wyrzuci to znaczy ze w dupie ma za duzo

Gość dont try to fix me
abraja- zgadzam się z Tobą

"2 [zgłoś do usunięcia] *BLE BLE* daj przerwie ona jest podszebujaca " ale ona chce 30 tyś pazerna nastolata któerej pewni nic nie brakuje bo w przeciwieństiwe do nas ma znajomych którxzy ją zapraszają na basen, imprezy itd 🖐️ wiec :O 🖐️