Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarownica - fanatic

Powrót disco polo - czy jest możliwy?

Polecane posty

wydaje mi się ze ta muzyka nawet jednoczyla ludzi i byli wobec siebie bardziej sympatyczni:) a omoze to w ogole tamte czasy, jak sadzicie czy jest mozliwy powrot tej muzyki? Zapraszam do dyskusji

Możliwy wydaje mi się, że nie jest. Aczkolwiek na typowe potańcówki disco jest najlepsze :classic_cool: Eh, wspomnienia się budzą :D :P

Nie chciałem tak naciskać Cię Samotność we mnie budzi się Wołam: Łooosssaaap! Hip hop newer stop Nałóż te sexy majteczki Ref: Uwierz mi, przyjdzie taki czas Niech piosenka ta płynie w nas Daj buziaka na dobranoc To ostatnia nasza noc Czuję ręce na mych klejnotach Rani mnie Marzę o długiej podróży Ups! znowu jesteś w ciąży?! Spadnie Tobie z nieba miś Ref: Uwierz mi, przyjdzie taki czas Niech piosenka ta płynie w nas Daj buziaka na dobranoc To ostatnia nasza noc Rzuciłem palenie, mogę rzucić Ciebie Oddaj mi siebie Ja wiem, jak smutno Ci jest Ta zwrotka na pewno trafiła by w jej gust Już Cię nie kocham Ref: Uwierz mi, przyjdzie taki czas Niech piosenka ta płynie w nas Daj buziaka na dobranoc To ostatnia nasza noc Ona taka nie jest Tak pragnę Twoich ust Nie wróci nigdy ten pierwszy raz Tu i teraz! To co wiemy, wiemy tylko my Ref: Uwierz mi, przyjdzie taki czas Niech piosenka ta płynie w nas Daj buziaka na dobranoc To ostatnia nasza noc

rozumiem brzydki niski ze wolisz lupanki w klubach techo :)